Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luca Costea, bronz la Gimnaziada din Maroc
11.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 128

Sportivul slătinean Luca Costea confirmă din nou. Prezent pentru prima oară la olimpiada pentru tineri, Gimnaziada din Maroc, sportivul legitimat la Clubul Oltenia Taekwondo a reușit să urce pe podium la această competiție, obținând medalia de bronz.


 În perioada 2-9 mai, la Marrakech – Maroc, s-a desfășurat o competiție de mare anvergură dedicată tinerilor. Concepută cu scopul de revigorare și dezvoltare a mișcării sportive din mediul școlar, cea de-a XVII-a ediție a Gimnaziadei a implicat în cele 14 sporturi ale concursului aproximativ 4.000 de elevi din peste 60 de țări. La acest eveniment, organizat de Federația Internațională de Școală Sportivă, județul nostru a fost reprezentat de elevul Colegiul Național „Radu Greceanu” Luca Costea. Slătineanul, legitimat la Clubul Oltenia Taekwondo, a făcut parte din lotul național de taekwondo, doar el reușind să obțină un rezultat care l-a clasat pe podium.

În clasamentul pe echipe, România s-a clasat pe un loc onorabil la această disciplină.
După o binemeritată vacanță, Luca se va în sala de antrenamente, unde se pregătește pentru competițiile din toamnă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019