Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Luca Costea, bronz la Gimnaziada din Maroc
11.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 115

Sportivul slătinean Luca Costea confirmă din nou. Prezent pentru prima oară la olimpiada pentru tineri, Gimnaziada din Maroc, sportivul legitimat la Clubul Oltenia Taekwondo a reușit să urce pe podium la această competiție, obținând medalia de bronz.


 În perioada 2-9 mai, la Marrakech – Maroc, s-a desfășurat o competiție de mare anvergură dedicată tinerilor. Concepută cu scopul de revigorare și dezvoltare a mișcării sportive din mediul școlar, cea de-a XVII-a ediție a Gimnaziadei a implicat în cele 14 sporturi ale concursului aproximativ 4.000 de elevi din peste 60 de țări. La acest eveniment, organizat de Federația Internațională de Școală Sportivă, județul nostru a fost reprezentat de elevul Colegiul Național „Radu Greceanu” Luca Costea. Slătineanul, legitimat la Clubul Oltenia Taekwondo, a făcut parte din lotul național de taekwondo, doar el reușind să obțină un rezultat care l-a clasat pe podium.

În clasamentul pe echipe, România s-a clasat pe un loc onorabil la această disciplină.
După o binemeritată vacanță, Luca se va în sala de antrenamente, unde se pregătește pentru competițiile din toamnă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018