Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Handbalul feminin slătinean, la ora adevărului
11.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 123

CSM Slatina va susține mâine ultimul meci în fața suporterilor, din acest sezon competițional de handbal feminin. Un campionat în care elevele Victorinei Bora au arătat că merită să rămână. Haideți să le fim alături de fetele noastre, care vor avea de disputat cel mai dificil meci de până acum, cel împotriva echipei CSM Roman. Meci cu miză mare, deoarece obținerea unui rezultat pozitiv le-ar asigura fetelor menținerea pe prima scenă a handbalului românesc.


 CSM Slatina, o echipă nouă care anul trecut a reușit prin rezultatele obținute să ajungă în Liga Națională de handbal feminin. Un campionat puternic, greu, cu adversari redutabili. Obiectivul urmărit de slătinence: menținerea în Liga Florilor. În căutarea unei formule perfecte, lotul slătinean a fost întărit cu jucătoare cu experiență. Sonia Seraficeanu, Alexandra Andrei, Daniela Vălean, Nicoleta Rusu sau Hermina Stoicănescu s-au alăturat formației din Slatina. Echipa noastră, în care mulți iubitori ai handbalului slătinean au crezut, a evoluat de la o etapă la alta.
Au fost meciuri bune și mai puțin bune. La bine, dar și la greu le-au fost ei, suporterii, care de fiecare dată au fost al optulea jucător.
Au fost 24 de etape, în care au obținut șapte victorii, două egaluri și 15 înfrângeri, totalizând 23 de puncte, care le clasează pe fete pe poziția a zecea în clasament. Loc pe care, dacă fetele noastre se mențin, le asigură prezența în prima ligă. Pentru asta au muncit ore în șir, s-au antrenat intens pentru ca la ora meciului să dea tot ce e mai bun.

O partidă cu miză mare, în care un rezultat bun le-ar asigura menținerea pe prima scenă a handbalului românesc. Fetele au nevoie de susținere.
Ultima partidă în fața suporterilor va avea loc mâine, cu începere de la ora 11, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina, unde Slatina va întâlni formația CSM Roman.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018