Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbalul feminin slătinean, la ora adevărului
11.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 142

CSM Slatina va susține mâine ultimul meci în fața suporterilor, din acest sezon competițional de handbal feminin. Un campionat în care elevele Victorinei Bora au arătat că merită să rămână. Haideți să le fim alături de fetele noastre, care vor avea de disputat cel mai dificil meci de până acum, cel împotriva echipei CSM Roman. Meci cu miză mare, deoarece obținerea unui rezultat pozitiv le-ar asigura fetelor menținerea pe prima scenă a handbalului românesc.


 CSM Slatina, o echipă nouă care anul trecut a reușit prin rezultatele obținute să ajungă în Liga Națională de handbal feminin. Un campionat puternic, greu, cu adversari redutabili. Obiectivul urmărit de slătinence: menținerea în Liga Florilor. În căutarea unei formule perfecte, lotul slătinean a fost întărit cu jucătoare cu experiență. Sonia Seraficeanu, Alexandra Andrei, Daniela Vălean, Nicoleta Rusu sau Hermina Stoicănescu s-au alăturat formației din Slatina. Echipa noastră, în care mulți iubitori ai handbalului slătinean au crezut, a evoluat de la o etapă la alta.
Au fost meciuri bune și mai puțin bune. La bine, dar și la greu le-au fost ei, suporterii, care de fiecare dată au fost al optulea jucător.
Au fost 24 de etape, în care au obținut șapte victorii, două egaluri și 15 înfrângeri, totalizând 23 de puncte, care le clasează pe fete pe poziția a zecea în clasament. Loc pe care, dacă fetele noastre se mențin, le asigură prezența în prima ligă. Pentru asta au muncit ore în șir, s-au antrenat intens pentru ca la ora meciului să dea tot ce e mai bun.

O partidă cu miză mare, în care un rezultat bun le-ar asigura menținerea pe prima scenă a handbalului românesc. Fetele au nevoie de susținere.
Ultima partidă în fața suporterilor va avea loc mâine, cu începere de la ora 11, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina, unde Slatina va întâlni formația CSM Roman.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019