Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Scorpionii, pe podium la Dumbrăvița
10.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 397

Sportivii de la ACS Scorpion Karate Do, antrenați de Cristi Rezeanu, și-au adăugat în palmares noi titluri. Șase medalii de aur, două de argint și zece de bronz sunt rezultatele obținute de slătineni la Campionatul Național de Karate din localitatea Dumbrăvița.


 Weekendul trecut, în localitatea Dumbrăvița, din județul Timiș, s-a desfășurat o competiție de karate ce a reunit zeci cluburi din întreaga țară. Au participat atât copii, cât și adulți și veterani. Clubul ACS Scorpion Karate Do Slatina a deplasat la această competiție un lot format din zece sportivi. Aceștia au participat la probele kata și kumite.
După această competiție, scorpionii și-au reluat intens antrenamentele. Sportivii vor participa la un nou concurs.
Și aici, antrenorul Cristi Rezeanu are mare așteptări de la elevii săi și speră să se întoarcă acasă victorioși.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018