Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Handbal: Bilete pentru meciul decisiv
10.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 195

Reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slatina vor pune în vânzare bilete pentru ultimul meci din acest campionat, susținut acasă, de echipa feminină de handbal.


 Astfel, iubitorii handbalului slătinean sunt așteptați, mâine, cu începere de la ora 10, la casieria Companiei de Apă Olt, de pe Bulevardul A.I. Cuza, să-și procure biletul de acces pentru partida dintre CSM Slatina-CSM Roman. Un meci cu mare miză, în care elevele Victorinei Bora își pot atinge obiectivul propus: menținerea în Liga Națională.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018