Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Club Oltenia Taekwondo, în top la Naționale
23.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 285

Trei medalii de aur și două de argint. Cu astfel de rezultate s-au întors acasă, de la Campionatul Național de Taekwondo, sportivii de la Clubul Oltenia din Slatina. Luca Costea, David Trifan și Valentin Enache și-au adăugat în palmares titlul de campion național, iar Vlad Mincă și Sophie Costea, cel de vicecampion național.


 S-au pregătit intens pentru cel mai important eveniment din calendarul național al Federației Române de Taekwondo. Au avut o prestație mai mult decât remarcabilă. Vorbim despre cei opt sportivi de la Clubul Oltenia Taekwondo din Slatina, care au participat în perioada 21-22 aprilie la Campionatul Național. Peste 300 de concurenți au fost prezenți la linia de start a competiției care s-a desfășurat în Sala Polivalentă din București.
Dacă la Calificările pentru Olimpiada de Tineret și Campionatul Mondial din Tunisia Luca a fost foarte aproape de îndeplinirea obiectivului, de această dată slătineanul a avut o comportare exemplară.
Luca Costea a obținut de-a lungul timpului rezultate care au clasat orașul nostru în top. Aur la Campionatul Balcanic, argint la Moldova Open și Slovenia Open, sunt doar câteva dintre competițiile la care a participat slătineanul. În această perioadă, Luca a intrat din nou în sala de antrenamente, unde se pregătește pentru un nou test: Gimnaziada din Maroc.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE