Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Andreea Hudușan, bronz național
23.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 47

Slatina este din nou în topul cluburilor sportive la tenis de masă. Aceasta datorită tenismenei Andreea Hudușan, pregătită de Petre Arnăutu. Slătineanca a obținut medalia de bronz la Campionatul Național Individual Juniori I.


 În acest week-end, la Bistrița, s-a desfășurat Campionatul Național Individual Juniori I la tenis de masă. Competiție de înalt nivel, la care au participat cei mai buni sportivi din toată țara. Orașul nostru a fost reprezentat onorabil de tenismena Andreea Hudușan, de la Clubul Sportiv Școlar.
Andreea Hudușan va participa peste două zile la o nouă competiție importantă, Openul Franței, unde și-au anunțat participarea sportivi de elită din mai multe țări.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018