Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Andreea Hudușan, bronz național
23.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 76

Slatina este din nou în topul cluburilor sportive la tenis de masă. Aceasta datorită tenismenei Andreea Hudușan, pregătită de Petre Arnăutu. Slătineanca a obținut medalia de bronz la Campionatul Național Individual Juniori I.


 În acest week-end, la Bistrița, s-a desfășurat Campionatul Național Individual Juniori I la tenis de masă. Competiție de înalt nivel, la care au participat cei mai buni sportivi din toată țara. Orașul nostru a fost reprezentat onorabil de tenismena Andreea Hudușan, de la Clubul Sportiv Școlar.
Andreea Hudușan va participa peste două zile la o nouă competiție importantă, Openul Franței, unde și-au anunțat participarea sportivi de elită din mai multe țări.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019