Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luca Costea, evoluție onorabilă la Mondiale
19.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 172

Rezultate remarcabile pentru Luca Costea, component al Clubului Oltenia Taekwondo la Calificările pentru Olimpiada de Tineret și Campionatul Mondial din Tunisia. La prima competiție, Luca a obținut locul nouă mondial, fiind la un pas să se califice pentru Jocurile Olimpice de Tineret. La cea de-a doua, slătineanul s-a clasat pe locul 16, având un adversar redutabil care ocupă locul cinci mondial.


A fost o săptămână de foc pentru slătineanul Luca Costea, component al lotului național de Taekwondo. Acesta, împreună cu alți opt sportivi români, a participat în perioada 5-13 aprilie la două competiții de mare anvergură. Calificările pentru Olimpiada de Tineret și Campionatul Mondial din Tunisia sunt întrecerile la care au luat parte cei mai buni sportivi din toată lumea. Slătineanul Luca Costea a avut o comportare bună, fiind foarte aproape de atingerea obiectivului propus.
Participarea la cele două competiții a fost o experiență unică pentru Luca.
În acest weekend, Luca Costea și nouă colegi de la Clubul Oltenia Taekwondo vor participa la Campionatul Național, care se va desfășura în Sala Polivalentă din București.
 

luca costea mondiale calificare
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE