Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lupte greco-romane la Slatina
12.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 377

Cadeții secției de lupte de la LPS Slatina vor intra sâmbătă într-o nouă competiție. Sportivii antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu vor participa la faza de zonă a Campionatului Național Școlar de lupte greco-romane. Calificarea în etapa finală a acestui concurs este obiectivul pe care slătinenii vor să-l atingă.


 Sâmbătă, 14 aprilie, sala de sport a Direcției Județene de Tineret și Sport Olt va găzdui o competiție importantă. Este vorba despre faza de zonă a Campionatului Național Școlar de lupte greco-romane. Peste 70 de sportivi cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani, din Drobeta Turnu-Severin, Pitești, Brașov și Slatina vor fi la startul concursului organizat de Ministerul Educației.
S-au pregătit intens în sala de antrenamente și își doresc ca și de această dată să fie la înălțime. Vorbim despre luptătorii de la Liceul cu Program Sportiv Slatina, care și-au propus să-și adauge în palmares noi titluri.
La faza finală a Campionatului Național Școlar de lupte greco-romane vor participa doar sportivii care vor ocupa primele trei locuri în etapa de la Slatina. Ultimul test al acestui campionat va fi găzduit de Bacău în perioada 18-20 mai.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019