Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Crosul Primăverii-Slatina 5k”, regulament aprobat
12.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1027

Veste bună pentru iubitorii de mișcare. Regulamentul pentru „Crosul Primăverii-Slatina 5k” a fost aprobat, astăzi, de consilierii municipali. Astfel, pe 20 mai, slătinenii cu vârsta peste 18 ani sunt așteptați să-și testeze abilitățile de atleți în primul concurs oficial, organizat de Primăria și Consiliul Local Slatina. La final, cei mai buni alergători vor fi premiați cu bani și medalii.


 Sportul înseamnă sănătate! Acesta este motivul pentru care Primăria Slatina va organiza o competiție de cros. Municipalitatea a alocat pentru acest eveniment un buget de 25.000 de lei.
Cei care doresc să participe se pot înregistra online la adresa de email crosulprimaverii@primariaslatina.ro, prin transmiterea unui mesaj privat cu numele, prenumele și data nașterii participantului. Organizatorii concursului se vor asigura că participanții vor alerga în cele mai bune condiții.
Slătinenii care intenționează să alerge în „Crosul Primăverii-Slatina 5k” din 20 mai trebuie să se grăbească. Înscrierile au început deja, iar numărul maxim de participanți este de 300. Alegătorii care trec linia de sosire într-o oră, vor primi medalii, dar vor fi acordate și premii în bani celor mai bine clasați.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018