Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-au calificat la turneul semifinal
11.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 970

Evoluție spectaculoasă a sportivelor din echipa de la CSM Slatina la faza pe euro-regiune a Campionatului Național de Minihandbal. Elevele Iuliei Păsărică și Cristinei Cojocaru au obținut victorii pe linie, clasându-se pe locul întâi, loc care le asigură participarea la turneul semifinal a acestui concurs.


 La sfârșitul săptămânii trecute, micuțele handbaliste de la Clubul Sportiv Municipal Slatina și-au testat abilitățile sportive în cadrul unei noi etape a Campionatului Național de Minihandbal. Astfel, 12 echipe din județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Dolj și Olt s-au duelat în faza pe euro-regiuni RO4.
Pentru handbalistele coordonate de Iulia Păsărică și Cristina Cojocaru urmează o perioadă cu antrenamente severe. Sportivele și-au propus, pentru următoarea etapă a Campionatului Național de Minihandbal, să obțină rezultate care să le califice în faza finală a competiției.
Din județul Olt, pe lângă CSM Slatina, la faza semifinală a Campionatului Național de Minihandbal s-a calificat și echipa CSS Caracal.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018