Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
S-au calificat la turneul semifinal
11.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 914

Evoluție spectaculoasă a sportivelor din echipa de la CSM Slatina la faza pe euro-regiune a Campionatului Național de Minihandbal. Elevele Iuliei Păsărică și Cristinei Cojocaru au obținut victorii pe linie, clasându-se pe locul întâi, loc care le asigură participarea la turneul semifinal a acestui concurs.


 La sfârșitul săptămânii trecute, micuțele handbaliste de la Clubul Sportiv Municipal Slatina și-au testat abilitățile sportive în cadrul unei noi etape a Campionatului Național de Minihandbal. Astfel, 12 echipe din județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Dolj și Olt s-au duelat în faza pe euro-regiuni RO4.
Pentru handbalistele coordonate de Iulia Păsărică și Cristina Cojocaru urmează o perioadă cu antrenamente severe. Sportivele și-au propus, pentru următoarea etapă a Campionatului Național de Minihandbal, să obțină rezultate care să le califice în faza finală a competiției.
Din județul Olt, pe lângă CSM Slatina, la faza semifinală a Campionatului Național de Minihandbal s-a calificat și echipa CSS Caracal.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018