Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-au calificat la turneul semifinal
11.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 991

Evoluție spectaculoasă a sportivelor din echipa de la CSM Slatina la faza pe euro-regiune a Campionatului Național de Minihandbal. Elevele Iuliei Păsărică și Cristinei Cojocaru au obținut victorii pe linie, clasându-se pe locul întâi, loc care le asigură participarea la turneul semifinal a acestui concurs.


 La sfârșitul săptămânii trecute, micuțele handbaliste de la Clubul Sportiv Municipal Slatina și-au testat abilitățile sportive în cadrul unei noi etape a Campionatului Național de Minihandbal. Astfel, 12 echipe din județele Mehedinți, Gorj, Vâlcea, Dolj și Olt s-au duelat în faza pe euro-regiuni RO4.
Pentru handbalistele coordonate de Iulia Păsărică și Cristina Cojocaru urmează o perioadă cu antrenamente severe. Sportivele și-au propus, pentru următoarea etapă a Campionatului Național de Minihandbal, să obțină rezultate care să le califice în faza finală a competiției.
Din județul Olt, pe lângă CSM Slatina, la faza semifinală a Campionatului Național de Minihandbal s-a calificat și echipa CSS Caracal.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018