Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
CSM Slatina: Convocări la echipa națională de senioare
10.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 183

Trei jucătoare din echipa de handbal CSM Slatina au fost convocate pentru un stagiu de pregătire, în vederea formării lotului național. Ștefania Lazăr, Lorena Ostase și Hermina Stoicănescu sunt sportivele slătinene care vor să aibă o evoluție bună pentru a fi cooptate în formația coordonată de Martin Ambros și Horațiu Pașca.


 Evoluțiile din acest campionat ale pivotului Lorena Ostase, extremei stângi Hermina Stoicănescu și interului Ștefania Lazăr au fost remarcate de antrenorii echipei naționale de senioare a României. Cele trei slătinence au fost convocate, în premieră, pentru un stagiu de pregătire, în vederea formării lotului pentru meciul cu Austria din cadrul preliminariilor Campionatului European. Elevele Victorinei Bora vor să demonstreze că merită să facă parte din lotul tricolor.

Stagiul de pregătire se va desfășura în perioada 15-20 aprilie, la Izvorani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018