Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina: Convocări la echipa națională de senioare
10.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 189

Trei jucătoare din echipa de handbal CSM Slatina au fost convocate pentru un stagiu de pregătire, în vederea formării lotului național. Ștefania Lazăr, Lorena Ostase și Hermina Stoicănescu sunt sportivele slătinene care vor să aibă o evoluție bună pentru a fi cooptate în formația coordonată de Martin Ambros și Horațiu Pașca.


 Evoluțiile din acest campionat ale pivotului Lorena Ostase, extremei stângi Hermina Stoicănescu și interului Ștefania Lazăr au fost remarcate de antrenorii echipei naționale de senioare a României. Cele trei slătinence au fost convocate, în premieră, pentru un stagiu de pregătire, în vederea formării lotului pentru meciul cu Austria din cadrul preliminariilor Campionatului European. Elevele Victorinei Bora vor să demonstreze că merită să facă parte din lotul tricolor.

Stagiul de pregătire se va desfășura în perioada 15-20 aprilie, la Izvorani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018