Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina: Convocări la echipa națională de senioare
10.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 188

Trei jucătoare din echipa de handbal CSM Slatina au fost convocate pentru un stagiu de pregătire, în vederea formării lotului național. Ștefania Lazăr, Lorena Ostase și Hermina Stoicănescu sunt sportivele slătinene care vor să aibă o evoluție bună pentru a fi cooptate în formația coordonată de Martin Ambros și Horațiu Pașca.


 Evoluțiile din acest campionat ale pivotului Lorena Ostase, extremei stângi Hermina Stoicănescu și interului Ștefania Lazăr au fost remarcate de antrenorii echipei naționale de senioare a României. Cele trei slătinence au fost convocate, în premieră, pentru un stagiu de pregătire, în vederea formării lotului pentru meciul cu Austria din cadrul preliminariilor Campionatului European. Elevele Victorinei Bora vor să demonstreze că merită să facă parte din lotul tricolor.

Stagiul de pregătire se va desfășura în perioada 15-20 aprilie, la Izvorani.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018