Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: CSM Slatina, înfrângere la limită cu HC Zalău
05.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 131

Echipa de handbal feminin CSM Slatina a pierdut la limită meciul disputat în compania unei formații puternice, HC Zalău. Gruparea coordonată de Victorina Bora a avut o replică foarte bună, însă experiența și-a spus cuvântul, slătinencele pierzând la doar un gol diferență. La finalul partidei, tabela de marcaj a indicat scorul de 24 la 25.


 A fost un joc foarte disputat, cu eliminări, urcușuri și coborâșuri în ambele tabere. Vorbim despre partida etapei a XXI-a a Ligii Florilor, CSM Slatina-HC Zalău. O partidă în care handbalistele slătinene au avut o evoluție mai slabă în prima repriză, ratând foarte mult și intrând la vestiare cu un dezavantaj de două goluri. Repriza secundă a început extrem de bine pentru elevele Victorinei Bora. care s-au instalat la conducere, având în permanență avantaj de unul sau două goluri. Totuși, în ultimele minute ale întâlnirii, HC Zalău a forțat egalarea și victoria, reușind în ultimele trei minute ale partidei să aducă formația în avantaj. Slătinencele au avut ocazia să restabilească egalitatea, însă Ștefania Lazăr a ratat și astfel meciul s-a terminat cu victoria grupării de la poalele Meseșului. După această înfrângere, CSM Slatina a coborât un loc în clasament, ocupând poziția a 11.
Antrenorul echipei oaspete crede că Slatina se va menține pe prima scenă a handbalului românesc.
Victorina Bora a acuzat maniera de arbitraj, felicitând evoluția elevelor sale din cadrul acestei partide.
Partida dintre CSM Slatina și HC Zalău o puteți urmări pe postul de televiziune Olt Tv, în această seară, cu începere de la ora 21:30. Următoarea confruntare va fi în deplasare, sâmbătă, 14 aprilie, în compania formației CSM București.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018