Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: CSM Slatina, înfrângere la limită cu HC Zalău
05.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 141

Echipa de handbal feminin CSM Slatina a pierdut la limită meciul disputat în compania unei formații puternice, HC Zalău. Gruparea coordonată de Victorina Bora a avut o replică foarte bună, însă experiența și-a spus cuvântul, slătinencele pierzând la doar un gol diferență. La finalul partidei, tabela de marcaj a indicat scorul de 24 la 25.


 A fost un joc foarte disputat, cu eliminări, urcușuri și coborâșuri în ambele tabere. Vorbim despre partida etapei a XXI-a a Ligii Florilor, CSM Slatina-HC Zalău. O partidă în care handbalistele slătinene au avut o evoluție mai slabă în prima repriză, ratând foarte mult și intrând la vestiare cu un dezavantaj de două goluri. Repriza secundă a început extrem de bine pentru elevele Victorinei Bora. care s-au instalat la conducere, având în permanență avantaj de unul sau două goluri. Totuși, în ultimele minute ale întâlnirii, HC Zalău a forțat egalarea și victoria, reușind în ultimele trei minute ale partidei să aducă formația în avantaj. Slătinencele au avut ocazia să restabilească egalitatea, însă Ștefania Lazăr a ratat și astfel meciul s-a terminat cu victoria grupării de la poalele Meseșului. După această înfrângere, CSM Slatina a coborât un loc în clasament, ocupând poziția a 11.
Antrenorul echipei oaspete crede că Slatina se va menține pe prima scenă a handbalului românesc.
Victorina Bora a acuzat maniera de arbitraj, felicitând evoluția elevelor sale din cadrul acestei partide.
Partida dintre CSM Slatina și HC Zalău o puteți urmări pe postul de televiziune Olt Tv, în această seară, cu începere de la ora 21:30. Următoarea confruntare va fi în deplasare, sâmbătă, 14 aprilie, în compania formației CSM București.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018