Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Crosul Primăverii-Slatina 5k”, prima ediție
05.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 529

Slătinenii cu vârsta peste 18 ani sunt invitați să-și testeze abilitățile de atleți. Primăria și Consiliul Local Slatina organizează pentru prima oară o competiție de alergare, la mijlocul lunii mai, „Crosul Primăverii-Slatina 5k”. Pentru a participa la acest eveniment nu se percepe taxă, doritorii trebuie doar să se înregistreze online, pentru că locurile sunt limitate.


 Sfârșitul primăverii vine cu o surpriză plăcută pentru cei care iubesc mișcarea. Pe 20 mai, municipalitatea va da startul primei ediții a concursului de atletism „Crosul Primăverii-Slatina 5k”.
Cei mai buni vor fi răsplătiți cu premii în bani. Bugetul alocat pentru aceste eveniment este de 25.000 de lei.
Tot în cadrul acestei competiții se va premia cel mai vârstnic alergător, atât la masculin, cât și la feminin. Pentru a participa, slătinenii se pot înregistra online la adresa de email crosulprimaverii@primariaslatina.ro, prin transmiterea unui mesaj privat cu numele, prenumele și data nașterii. În limita locurilor rămase libere, 300 fiind numărul maxim, înscrierile se vor putea face și în ziua concursului, până la ora nouă.
Toți participanții vor primi gratuit tricouri, iar cei care vor trece linia de sosire vor fi premiați cu o medalie. Mai multe informații cu privire la acest eveniment se pot regăsi pe pagina de facebook și site-ul Primăriei Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018