Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alexandra Ioniță, bronz la Openul Italiei
03.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 93

Tenisul slătinean este din nou la înălțime, datorită rezultatului obținut de sportiva Alexandra Ioniță de la Clubul Sportiv Școlar Slatina. Micuța tenismenă a reușit să urce pe podium la Openul Italiei, obținând medalia de bronz.


 Săptămâna trecută, Italia a găzduit o nouă competiție de mare anvergură. Openul Italiei la tenis de masă, dedicat copiilor până în 11 ani a adunat la start sute de sportivi din 25 de țări. Din lotul României, format din 22 de tenismeni, a făcut parte și slătineanca Alexandra Ioniță de la CSS Slatina. Sportiva pregătită de Petre Arnăutu, Felicia Coneschi și surorile Dospina, a avut o prestație remarcabilă, reușind să urce pe podium la această competiție.
În această lună, Alexandra Ioniță va avea încă două competiții importante, de această dată de nivel național.
La Openul Italiei din acest an, România a obținut două medalii de aur și patru de bronz.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018