Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alexandra Ioniță, bronz la Openul Italiei
03.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 88

Tenisul slătinean este din nou la înălțime, datorită rezultatului obținut de sportiva Alexandra Ioniță de la Clubul Sportiv Școlar Slatina. Micuța tenismenă a reușit să urce pe podium la Openul Italiei, obținând medalia de bronz.


 Săptămâna trecută, Italia a găzduit o nouă competiție de mare anvergură. Openul Italiei la tenis de masă, dedicat copiilor până în 11 ani a adunat la start sute de sportivi din 25 de țări. Din lotul României, format din 22 de tenismeni, a făcut parte și slătineanca Alexandra Ioniță de la CSS Slatina. Sportiva pregătită de Petre Arnăutu, Felicia Coneschi și surorile Dospina, a avut o prestație remarcabilă, reușind să urce pe podium la această competiție.
În această lună, Alexandra Ioniță va avea încă două competiții importante, de această dată de nivel național.
La Openul Italiei din acest an, România a obținut două medalii de aur și patru de bronz.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018