Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Alexandra Ioniță, bronz la Openul Italiei
03.04.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 80

Tenisul slătinean este din nou la înălțime, datorită rezultatului obținut de sportiva Alexandra Ioniță de la Clubul Sportiv Școlar Slatina. Micuța tenismenă a reușit să urce pe podium la Openul Italiei, obținând medalia de bronz.


 Săptămâna trecută, Italia a găzduit o nouă competiție de mare anvergură. Openul Italiei la tenis de masă, dedicat copiilor până în 11 ani a adunat la start sute de sportivi din 25 de țări. Din lotul României, format din 22 de tenismeni, a făcut parte și slătineanca Alexandra Ioniță de la CSS Slatina. Sportiva pregătită de Petre Arnăutu, Felicia Coneschi și surorile Dospina, a avut o prestație remarcabilă, reușind să urce pe podium la această competiție.
În această lună, Alexandra Ioniță va avea încă două competiții importante, de această dată de nivel național.
La Openul Italiei din acest an, România a obținut două medalii de aur și patru de bronz.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Sancțiuni în perioada de prohibiție

A început perioada de prohibiție, dar braconierii nu au nicio limită. Jandarmii și reprezentanții Agenției Județene de Vânătoare și Pescuit Sportiv Olt au depistat, săptămâna aceasta, mai multe persoane care pescuiau ilegal. Au fost aplicate sancțiuni, iar uneltele de pescuit au fost confiscate. Autoritățile spun că vor intensifica acțiunile de control în această perioadă de prohibiție, atât ziua, cât și pe timp de noapte, pentru diminuarea braconajului pe râul Olt.
13 Apr 2018