Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina: Noi medalii pentru boxul slătinean
13.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 566

Boxul slătinean s-a întors cu șase medalii după participarea la Cupa României de box feminin. Pugilistele de la CSM Slatina, antrenate de Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin, și-au adăugat în palmares două medalii de aur, o medalie de argint și trei de bronz.


 În perioada 5-10 martie, peste 140 de sportive de la mai multe cluburi din țară au intrat în ring la Cupa României. Pugilistele de la Clubul Sportiv Municipal Slatina, așa cum ne-au obișnuit, au avut o comportare bună. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat Alexandra Gheorghe și Mariana Ciocan.
Locul doi a fost obținut de Gabriela Ene. Pugilista slătineană a luptat la categoria seniori, +81 de kilograme. Alte două medalii de bronz au fost obținute la juniori de sportiva Andreea Bobaru, iar la tineret de Ana Matei. Constantin Gălbenușe se declară mulțumit de rezultatele obținute.
La sfârșitul acestei luni, pentru sportivele slătinene de la categoria tineret va urma o nouă competiție de mare anvergură. Elevele lui Constantin Gălbenușe vor participa la selecția în vederea participării la Campionatul European de Box.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018