Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina: Noi medalii pentru boxul slătinean
13.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 588

Boxul slătinean s-a întors cu șase medalii după participarea la Cupa României de box feminin. Pugilistele de la CSM Slatina, antrenate de Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin, și-au adăugat în palmares două medalii de aur, o medalie de argint și trei de bronz.


 În perioada 5-10 martie, peste 140 de sportive de la mai multe cluburi din țară au intrat în ring la Cupa României. Pugilistele de la Clubul Sportiv Municipal Slatina, așa cum ne-au obișnuit, au avut o comportare bună. Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat Alexandra Gheorghe și Mariana Ciocan.
Locul doi a fost obținut de Gabriela Ene. Pugilista slătineană a luptat la categoria seniori, +81 de kilograme. Alte două medalii de bronz au fost obținute la juniori de sportiva Andreea Bobaru, iar la tineret de Ana Matei. Constantin Gălbenușe se declară mulțumit de rezultatele obținute.
La sfârșitul acestei luni, pentru sportivele slătinene de la categoria tineret va urma o nouă competiție de mare anvergură. Elevele lui Constantin Gălbenușe vor participa la selecția în vederea participării la Campionatul European de Box.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE