Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adina Diaconu, bronz la europene
13.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 124

Adina Diaconu și-a confirmat încă o dată valoarea. Tenismena de la CSM Slatina, antrenată de Petre Arnăutu, și-a adăugat în palmares medalia de bronz, în proba de dublu fete, alături de Andreea Dragoman, la Campionatul European U21.


 Recent, s-au încheiat întrecerile Campionatului European Individual de Tineret la tenis de masă din Belarus. Sportivii care au reprezentat România la această competiție au reușit să urce pe podium obținând două medalii de bronz și una de argint. Slătineanca Adina Diaconu, așa cum ne-a obișnuit, a obținut o nouă performanță.
Sportiva de la CSM Slatina a participat atât la proba de simplu, cât și la dublu fete.
La sfârșitul acestei săptămâni Adina va avea un concurs cu echipa din Spania. După aceea, va susține o nouă confruntare în Croația.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018