Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-au calificat pentru finală
12.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 112

O nouă competiție s-a încheiat cu succes pentru luptătorii de la LPS Slatina. Elevii antrenorilor Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu au reușit să se califice în finala Campionatului Național Individual pentru cadeți, competiție care va avea loc peste două săptămâni.


 Timp de trei zile, Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău a găzduit o nouă competiție dedicată luptelor. Peste 450 de sportivi din toată țara au trecut proba cântarului și au intrat în concurs. Slatina a fost reprezentată de cadeții de la Liceul cu Program Sportiv Slatina. Ion Diculescu, Mihai Fulga, David Diaconu și David Bănică sunt doar câțiva luptători slătineni care s-au remarcat la această competiție.
Cei 12 luptători calificați, au intrat în sala de antrenamente, unde se pregătesc pentru mare finală.
Finala Campionatului Național pentru cadeți se va desfășura în perioada 23-25 martie, la Târgu Mureș.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018