Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
S-au calificat pentru finală
12.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 111

O nouă competiție s-a încheiat cu succes pentru luptătorii de la LPS Slatina. Elevii antrenorilor Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu au reușit să se califice în finala Campionatului Național Individual pentru cadeți, competiție care va avea loc peste două săptămâni.


 Timp de trei zile, Sala Sporturilor „Gheorghe Tadici” din Zalău a găzduit o nouă competiție dedicată luptelor. Peste 450 de sportivi din toată țara au trecut proba cântarului și au intrat în concurs. Slatina a fost reprezentată de cadeții de la Liceul cu Program Sportiv Slatina. Ion Diculescu, Mihai Fulga, David Diaconu și David Bănică sunt doar câțiva luptători slătineni care s-au remarcat la această competiție.
Cei 12 luptători calificați, au intrat în sala de antrenamente, unde se pregătesc pentru mare finală.
Finala Campionatului Național pentru cadeți se va desfășura în perioada 23-25 martie, la Târgu Mureș.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018