Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: CSM Slatina s-a întors fără puncte
12.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 118

Echipa de handbal CSM Slatina a fost învinsă în acest week-end de una dintre echipele contracandidate la salvarea de la retrogradare, Universitatea Cluj Napoca. Elevele Victorinei Bora au pierdut la cinci goluri diferență, scorul final al partidei fiind de 28 la 23.


 Adversare directe pe prima scenă a handbalului românesc, Universitatea Cluj și CSM Slatina s-au întâlnit, sâmbătă, în cadrul ediției a XX-a, într-o partidă în care presiunea a fost extrem de mare. După ce a acumulat cinci victorii în ultimele opt partide, Slatina nu a mai reușit să obțină un rezultat pozitiv, mult așteptat de toată lumea. După o primă repriză controlată de elevele Victorinei Bora, în partea secundă, Clujul a făcut un joc bun, reușind să obțină cele trei puncte puse în joc.
Chiar dacă au intrat într-o pauză competițională de câteva săptămâni, handbalistele slătinene au reluat antrenamentele în vederea abordării meciurilor rămase din Liga Națională.
După cele 20 de etape disputate, Slatina totalizează 17 puncte, ocupând poziția a zecea în clasament. Următorul duel va fi în compania formației HC Zalău, pe 4 aprilie, ora 18, în sala Liceului cu Program Sportiv Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018