Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: CSM Slatina s-a întors fără puncte
12.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 112

Echipa de handbal CSM Slatina a fost învinsă în acest week-end de una dintre echipele contracandidate la salvarea de la retrogradare, Universitatea Cluj Napoca. Elevele Victorinei Bora au pierdut la cinci goluri diferență, scorul final al partidei fiind de 28 la 23.


 Adversare directe pe prima scenă a handbalului românesc, Universitatea Cluj și CSM Slatina s-au întâlnit, sâmbătă, în cadrul ediției a XX-a, într-o partidă în care presiunea a fost extrem de mare. După ce a acumulat cinci victorii în ultimele opt partide, Slatina nu a mai reușit să obțină un rezultat pozitiv, mult așteptat de toată lumea. După o primă repriză controlată de elevele Victorinei Bora, în partea secundă, Clujul a făcut un joc bun, reușind să obțină cele trei puncte puse în joc.
Chiar dacă au intrat într-o pauză competițională de câteva săptămâni, handbalistele slătinene au reluat antrenamentele în vederea abordării meciurilor rămase din Liga Națională.
După cele 20 de etape disputate, Slatina totalizează 17 puncte, ocupând poziția a zecea în clasament. Următorul duel va fi în compania formației HC Zalău, pe 4 aprilie, ora 18, în sala Liceului cu Program Sportiv Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018