Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: CSM Slatina s-a întors fără puncte
12.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 107

Echipa de handbal CSM Slatina a fost învinsă în acest week-end de una dintre echipele contracandidate la salvarea de la retrogradare, Universitatea Cluj Napoca. Elevele Victorinei Bora au pierdut la cinci goluri diferență, scorul final al partidei fiind de 28 la 23.


 Adversare directe pe prima scenă a handbalului românesc, Universitatea Cluj și CSM Slatina s-au întâlnit, sâmbătă, în cadrul ediției a XX-a, într-o partidă în care presiunea a fost extrem de mare. După ce a acumulat cinci victorii în ultimele opt partide, Slatina nu a mai reușit să obțină un rezultat pozitiv, mult așteptat de toată lumea. După o primă repriză controlată de elevele Victorinei Bora, în partea secundă, Clujul a făcut un joc bun, reușind să obțină cele trei puncte puse în joc.
Chiar dacă au intrat într-o pauză competițională de câteva săptămâni, handbalistele slătinene au reluat antrenamentele în vederea abordării meciurilor rămase din Liga Națională.
După cele 20 de etape disputate, Slatina totalizează 17 puncte, ocupând poziția a zecea în clasament. Următorul duel va fi în compania formației HC Zalău, pe 4 aprilie, ora 18, în sala Liceului cu Program Sportiv Slatina.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018