Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Fotbal: CSM Slatina, victorie în amical
12.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 62

Ultimul meci de verificare, înaintea jocurilor oficiale din Liga a V-a, s-a dovedit un real succes pentru echipa de fotbal CSM Slatina. Gruparea condusă de Iulian Mitrache a învins cu scorul de 4 la 1 formația care a terminat turul din campionatul județean pe locul trei în clasament, Petrolul Potcoava.


 CSM Slatina a încheiat seria meciurilor amicale din această perioadă. După partidele cu Unirea Tricolorul Dăbuleni și Oțelul Osica, în care și-au adjudecat victoria, în acest week-end, elevii lui Iulian Mitrache au întâlnit un adversar de temut, Petrolul Potcoava. Motivați și foarte bine pregătiți, cei 19 componenți ai echipei de fotbal CSM Slatina, au reușit din nou să învingă. Partida s-a desfășurat pe terenul sintetic de la Stadionul „1 Mai”.
Antrenorul slătinean a lăudat evoluția fotbaliștilor și a declarat că are obiective mari pentru această echipă.
După acest amical, sportivii pregătiți de Iulian Mitrache
și-au reluat antrenamentele. Urmează confruntările cu miză. CSM Slatina va susține primul meci oficial duminică, cu începere de la ora 11, pe teren propriu, în compania formației Recolta Chițeasca.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018