Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Fotbal: CSM Slatina, un nou amical
09.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 235

Echipa de fotbal CSM Slatina va susține în acest week-end, ultimul meci de verificare înaintea jocurilor oficiale din Liga a V-a. Gruparea condusă de Iulian Mitrache va întâlni pe teren propriu, formația care evoluează în Liga a IV-a, Petrolul Potcoava.


 CSM Slatina continuă seria meciurilor amicale. După partidele cu Unirea Tricolorul Dăbuleni și Oțelul Osica, elevii lui Iulian Mitrache vor întâlni un adversar foarte bine cotat, Petrolul Potcoava.
Cei 19 fotbaliști de la CSM Slatina sunt de câteva săptămâni bune în antrenamente severe. Își doresc să obțină performanță în acest sport. Pentru partida de duminică și-au propus să obțină un rezultat bun.
După acest amical, sportivii secției de fotbal de la CSM Slatina vor începe meciurile oficiale din Liga a V-a. Prima confruntare va fi pe teren propriu, în compania formației Recolta Chițeasca, duminică 18 martie, cu începere de la ora 11.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018