Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal: CSM Slatina, un nou amical
09.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 279

Echipa de fotbal CSM Slatina va susține în acest week-end, ultimul meci de verificare înaintea jocurilor oficiale din Liga a V-a. Gruparea condusă de Iulian Mitrache va întâlni pe teren propriu, formația care evoluează în Liga a IV-a, Petrolul Potcoava.


 CSM Slatina continuă seria meciurilor amicale. După partidele cu Unirea Tricolorul Dăbuleni și Oțelul Osica, elevii lui Iulian Mitrache vor întâlni un adversar foarte bine cotat, Petrolul Potcoava.
Cei 19 fotbaliști de la CSM Slatina sunt de câteva săptămâni bune în antrenamente severe. Își doresc să obțină performanță în acest sport. Pentru partida de duminică și-au propus să obțină un rezultat bun.
După acest amical, sportivii secției de fotbal de la CSM Slatina vor începe meciurile oficiale din Liga a V-a. Prima confruntare va fi pe teren propriu, în compania formației Recolta Chițeasca, duminică 18 martie, cu începere de la ora 11.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018