Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Tenisul slătinean, la înălțime
05.03.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 39

Sportivele Irina Ciobanu și Adina Diaconu, legitimate la Clubul Sportiv Municipal Slatina, au reprezentat cu cinste orașul la Campionatul Național Individual de Seniori de tenis de masă. Tenismenele antrenate de Petre Arnăutu și-au îmbogățit palmaresul cu încă două medalii. Cea mai strălucitoare a fost obținută de Irina Ciobanu în proba de simplu.


 Timp de trei zile, în perioada 2-4 martie, Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzău a găzduit Campionatul Național Individual de Seniori la tenis de masă. Aproximativ 130 de sportivi din toată țara au participat la acest concurs. Printre cluburile participante s-a numărat și CSM Slatina.

Munca, pasiunea, determinare și ambiția au făcut ca cele două slătinence să urce pe podium la această competiție.
Tot în acest concurs, în proba de dublu fete, Andreea Hudușan, de la CSS Slatina, și Daniela Bărzoi, de la CSM Slatina, au reușit să obțină medalia de bronz.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018