Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Copiii de la BU-DO Karate, în finala de la Galați
20.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 374

Primul concurs din acest an competițional s-a dovedit un real succes pentru sportivii de la BU-DO Karate Slatina. Micuții antrenați de sensei Romeo Costică au obținut rezultate care i-au calificat în Finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii de la Galați.


În perioada 16-18 februarie, Eforie Nord a găzduit un concurs de mare anvergură, a XXVII-a ediție a Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii, zona Țara Românească. Peste 200 de copii cu vârste cuprinse între șase și 13 ani, de la 22 de cluburi din zona de sud a României au intrat în această competiție. Din Slatina au participat sportivii coordonați de Romeo Costică, de la BU-DO Karate Slatina.
Sensei Romeo Costică are mari așteptări de la sportivii săi, în finala campionatului care se va desfășura în luna mai, la Galați.
Până la această competiție, ceilalți sportivi, cu vârste cuprinse între 14-18 ani, vor participa în perioada 16-18 martie la Campionatului Național de Karate Tradițional pentru cadeți, juniori, tineret și seniori, zona Țara Românească.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018