Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Copiii de la BU-DO Karate, în finala de la Galați
20.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 348

Primul concurs din acest an competițional s-a dovedit un real succes pentru sportivii de la BU-DO Karate Slatina. Micuții antrenați de sensei Romeo Costică au obținut rezultate care i-au calificat în Finala Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii de la Galați.


În perioada 16-18 februarie, Eforie Nord a găzduit un concurs de mare anvergură, a XXVII-a ediție a Campionatului Național de Karate Tradițional pentru copii, zona Țara Românească. Peste 200 de copii cu vârste cuprinse între șase și 13 ani, de la 22 de cluburi din zona de sud a României au intrat în această competiție. Din Slatina au participat sportivii coordonați de Romeo Costică, de la BU-DO Karate Slatina.
Sensei Romeo Costică are mari așteptări de la sportivii săi, în finala campionatului care se va desfășura în luna mai, la Galați.
Până la această competiție, ceilalți sportivi, cu vârste cuprinse între 14-18 ani, vor participa în perioada 16-18 martie la Campionatului Național de Karate Tradițional pentru cadeți, juniori, tineret și seniori, zona Țara Românească.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018