Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tenismenele slătinene au ratat podiumul
12.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 54

Rezultat bun obținut de gruparea de fetele de la Clubul Sportiv Școlar Slatina la Campionatul Național pe echipe Juniori I. Aflate sub coordonarea antrenorilor Petre Arnăutu și Felicia Coneschi, slătinencele au obținut locul patru la această competiție.


 Andreea Hudușan, Alexandra Ioniță, Ana Barbu și Daniela Găină sunt tenismenele slătinene care au făcut deplasare în acest week-end la Câmpulung. Sportivele au intrat în competiția de nivel înalt, Campionatul Național pe echipe Juniori I. La fete, 27 de echipe de la mai multe cluburi din țară s-au duelat în meciurile competiției. În acest an s-a simțit considerabil lipsa Adinei Diaconu, care a trecut la categoria seniori, și echipa a scăzut ca rezultat. Slătinencele au reușit să obțină rezultate care le-au clasat pe locul patru național.
La pregătirea sportivelor au contribuit și fostele glorii ale Slatinei.
Cele patru junioare au intrat în sala de sport unde se pregătesc pentru o altă competiție importantă - Campionatul Național Individual Juniori I.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

A scăpat de viața de pe străzi

Homless-ul Slatinei, cel care umbla cu hainele murdare și netuns prin oraș, duce acum o viață normală. Are o masă și un pat cald, primește tratament și se află în grija personalului medical de la Spitalul de Psihiatrie Schitu Greci. El a scăpat de dormitul pe străzi datorită autorităților locale care s-au sesizat, iar bărbatul a fost internat în spital. Acum primește și o pensie, iar managerul Spitalului din Schitu, Sorin Brătoi, vrea să îl ajute să găsească o locuință socială.
07 Dec 2018