Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Fotbalul juvenil, pe mâini bune
12.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 423

O nouă competiție de fotbal juvenil s-a încheiat cu succes la Slatina. Opt echipe de la mai multe cluburi din țară și-au apărat cu onoare șansele și au dat dovadă de sportivitate pe teren. Însă două au reușit să câștige trofeul grupelor denumite sugestiv Champions League și Europa League. La acest turneu s-au remarcat doi puști din județul Argeș. Ei au primit titlurile de cel mai bun portar și cel mai bun jucător.


 Școala de fotbal Athletic Slatina a organizat în acest weekend o nouă ediție a turneului Slatina Winter Junior Cup - sub 9 ani. Zeci de sportivi din toată țara, iubitori ai sportului rege, au intrat în competiția care s-a desfășurat în balonul încălzit „Sport Arena”. Meciurile s-au desfășurat pe două grupe, primele două clasate din fiecare serie jucând în Champions League, în timp ce ocupantele locurilor trei și patru în Europa League. Viitorul Argeș și Sport Kids Drobeta Turnu Severin sunt cele două echipe câștigătoare.
Cel mai bun jucător, dar și cel mai bun portar au fost premiați de organizatori.
Ediția a doua a competiției Slatina Winter Junior Cup a fost organizată de Athletic Slatina, în colaborare cu DJTS Olt și Asociația Județeană de Fotbal Olt.
Micuții fotbaliști de la Athletic Slatina s-au clasat pe locul trei în grupa Europa League.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018