Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbalul juvenil, pe mâini bune
12.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 457

O nouă competiție de fotbal juvenil s-a încheiat cu succes la Slatina. Opt echipe de la mai multe cluburi din țară și-au apărat cu onoare șansele și au dat dovadă de sportivitate pe teren. Însă două au reușit să câștige trofeul grupelor denumite sugestiv Champions League și Europa League. La acest turneu s-au remarcat doi puști din județul Argeș. Ei au primit titlurile de cel mai bun portar și cel mai bun jucător.


 Școala de fotbal Athletic Slatina a organizat în acest weekend o nouă ediție a turneului Slatina Winter Junior Cup - sub 9 ani. Zeci de sportivi din toată țara, iubitori ai sportului rege, au intrat în competiția care s-a desfășurat în balonul încălzit „Sport Arena”. Meciurile s-au desfășurat pe două grupe, primele două clasate din fiecare serie jucând în Champions League, în timp ce ocupantele locurilor trei și patru în Europa League. Viitorul Argeș și Sport Kids Drobeta Turnu Severin sunt cele două echipe câștigătoare.
Cel mai bun jucător, dar și cel mai bun portar au fost premiați de organizatori.
Ediția a doua a competiției Slatina Winter Junior Cup a fost organizată de Athletic Slatina, în colaborare cu DJTS Olt și Asociația Județeană de Fotbal Olt.
Micuții fotbaliști de la Athletic Slatina s-au clasat pe locul trei în grupa Europa League.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019