Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cantonament în munți pentru luptătorii slătineni
09.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 774

Luptătorii de la LPS Slatina, împreună cu antrenorii Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu, sunt în această perioadă în cantonament de pregătire fizică și tehnico-tactică în stațiunea montană Brezoi. Cei 12 sportivi se antrenează intens în vederea participării la viitoarele competiții care vor debuta la începutul lunii martie.


 Profitând de vacanța inter-semestrială, sportivii secției de lupte greco-romane de la Liceul cu Program Sportiv Slatina au plecat în cantonament la Brezoi. Timp de șapte zile, antrenorii slătineni au programat mai multe antrenamente.
Acest cantonament este foarte util pentru luptători, care vor începe concursurile din calendarul competițional 2018.
Luptătorii slătineni vor încheia stagiul de pregătire duminică.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018