Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Cantonament în munți pentru luptătorii slătineni
09.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 762

Luptătorii de la LPS Slatina, împreună cu antrenorii Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu, sunt în această perioadă în cantonament de pregătire fizică și tehnico-tactică în stațiunea montană Brezoi. Cei 12 sportivi se antrenează intens în vederea participării la viitoarele competiții care vor debuta la începutul lunii martie.


 Profitând de vacanța inter-semestrială, sportivii secției de lupte greco-romane de la Liceul cu Program Sportiv Slatina au plecat în cantonament la Brezoi. Timp de șapte zile, antrenorii slătineni au programat mai multe antrenamente.
Acest cantonament este foarte util pentru luptători, care vor începe concursurile din calendarul competițional 2018.
Luptătorii slătineni vor încheia stagiul de pregătire duminică.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018