Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Athletic Slatina, o nouă competiție
09.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 240

Athletic Slatina va organiza în acest week-end un nou turneu de fotbal dedicat copiilor născuți în 2009. Opt echipe de la mai multe cluburi din țară se vor întrece în concursul Slatina Winter Junior Cup, ediția a II-a. Prin organizarea acestor competiții, micilor sportivi le sunt dezvoltate spiritul de echipă și fair-play-ul.


 Luceafărul Târgu Jiu, Hidro Râmnicu Vâlcea, Viitorul Argeș, Athletic Slatina sau Pro Junior Craiova sunt câteva echipe care vor intra în competiția de la Slatina. Slatina Winter Junior Cup se va desfășura în balonul încălzit „Sport Arena”, iar sistemul competiției va fi Champions League și Europa League.
Competiția este organizată de Școala de fotbal Athletic Slatina, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt și Asociația Județeană de Fotbal Olt.
A doua ediție a competiției Slatina Winter Junior Cup-Grupa 2009 se va desfășura sâmbătă și duminică, cu începere de la ora 10.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018