Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Vor un loc în lotul național
08.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 100

Trei pugiliști legitimați la CSM Slatina au intrat din nou în competiție. Sportivii antrenați de Constantin Gălbenușe luptă pentru a ocupa prima treaptă a podiumului. În felul acesta, își vor asigura un loc în lotul național de juniori.


Sala Sporturilor din Brăila găzduiește o competiție de box pentru selecția sportivilor în lotul național de juniori. La acțiunea de selecție organizată de Federația Română de box sunt așteptați să urce în ring peste 60 de pugiliști născuți în anii 2002 și 2003. Slatina va fi reprezentată de trei pugiliști de la CSM Slatina.
Sportivii antrenați de Constantin Gălbenușe au obținut de-a lungul timpului rezultate bune la competițiile dedicate cadeților. Competiția de box se desfășoară în perioada 8-10 februarie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018