Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Vor un loc în lotul național
08.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 105

Trei pugiliști legitimați la CSM Slatina au intrat din nou în competiție. Sportivii antrenați de Constantin Gălbenușe luptă pentru a ocupa prima treaptă a podiumului. În felul acesta, își vor asigura un loc în lotul național de juniori.


Sala Sporturilor din Brăila găzduiește o competiție de box pentru selecția sportivilor în lotul național de juniori. La acțiunea de selecție organizată de Federația Română de box sunt așteptați să urce în ring peste 60 de pugiliști născuți în anii 2002 și 2003. Slatina va fi reprezentată de trei pugiliști de la CSM Slatina.
Sportivii antrenați de Constantin Gălbenușe au obținut de-a lungul timpului rezultate bune la competițiile dedicate cadeților. Competiția de box se desfășoară în perioada 8-10 februarie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018