Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
CSM Slatina, victorie uriașă la Brașov
05.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 120

Echipa de handbal feminin CSM Slatina continuă seria victoriilor de pe prima scenă a handbalului românesc. Gruparea aflată sub comanda Victorinei Bora a reușit să se impună cu scorul de 30 la 27, în fața formației bine cotate, cu jucătoare valoroase, ACS Corona 2010 Brașov. În urma rezultatului obținut, CSM Slatina a părăsit statutul de „lanternă roșie” a Ligii Naționale.


 Formația slătineană CSM Slatina a început acest retur de campionat în forță. Victoriile din partidele cu CSM Roman și Rapid București au oferit un moral excelent echipei înaintea duelului cu formația Corona Brașov. Echipa condusă de Victorina Bora s-a aflat la conducerea jocului încă din startul partidei. Handbalistele slătinene au colaborat foarte bine, marcând gol după gol, finalul jocului aducând oltencelor cele trei puncte. Slatina a părăsit ultima poziție a Ligii Florilor, ocupată în acest moment de Universitatea Cluj.
În acest moment, în lotul slătinean sunt câteva jucătoare care se confruntă cu probleme de sănătate. Antrenoarea
Victorina Bora speră ca acestea să se recupereze cât mai repede.
Pentru echipa slătineană urmează o perioadă extrem de dificilă. În doar două săptămâni handbalistele vor avea de disputat cinci meciuri.
Două egaluri, trei victorii și zece meciuri pierdute, totalizând 11 puncte. Este bilanțul obținut de handbalistele slătinene în cele 15 etape ale Ligii Florilor, rezultate care dau speranță la baraj.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018