Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Atleții slătineni, pe podium la Naționale
05.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 145

Doi sportivi slătineni legitimați la Clubul Sportiv Municipal au urcat pe podium în etapa finală a Campionatelor Naționale de atletism rezervate seniorilor și tineretului. La proba de 60 de metri, Andrei Neagoe a obținut medalia de argint, iar Daniel Budin medalia de bronz.


Timp de două zile, cel mai important eveniment intern al sezonului indoor a adunat la start cei mai buni atleți din toată țara. La Campionatele Naționale de atletism desfășurate în sala Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” din București au participat și elevii lui Dan Bărbuți la probele de 60 și 400 de metri. Doi dintre ei au reușit să urce pe podiumul național.
Tot la 60 de metri a concurat și atletul Marius Șerban, acesta ocupând locul 11. În proba de 400 de metri au concurat slătinenii Cosmin Dincă și Pavel Nichituș.
Sportivii antrenați de Dan Bărbuți au reluat antrenamentele, în vederea participării la următoarele concursuri din anul competițional 2018.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018