Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Atleții slătineni, pe podium la Naționale
05.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 147

Doi sportivi slătineni legitimați la Clubul Sportiv Municipal au urcat pe podium în etapa finală a Campionatelor Naționale de atletism rezervate seniorilor și tineretului. La proba de 60 de metri, Andrei Neagoe a obținut medalia de argint, iar Daniel Budin medalia de bronz.


Timp de două zile, cel mai important eveniment intern al sezonului indoor a adunat la start cei mai buni atleți din toată țara. La Campionatele Naționale de atletism desfășurate în sala Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” din București au participat și elevii lui Dan Bărbuți la probele de 60 și 400 de metri. Doi dintre ei au reușit să urce pe podiumul național.
Tot la 60 de metri a concurat și atletul Marius Șerban, acesta ocupând locul 11. În proba de 400 de metri au concurat slătinenii Cosmin Dincă și Pavel Nichituș.
Sportivii antrenați de Dan Bărbuți au reluat antrenamentele, în vederea participării la următoarele concursuri din anul competițional 2018.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018