Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Adina Diaconu, bronz la Grand Final
05.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 100

Rezultat excepțional pentru slătineanca Adina Diaconu la Grand Final. Tenismena antrenată de Petre Arnăutu și-a adăugat în palmares medalia de bronz la această competiție mondială, ultima la categoria de juniori.


 O nouă competiție de nivel internațional, o nouă medalie pentru tenismena Adina Diaconu. Cei mai buni 16 sportivi care au acumulat puncte în urma unor concursuri au luat parte la Grand Final, în Luxemburg, în perioada 2-4 februarie. Printre aceștia s-a numărat și slătineanca Adina Diaconu care a reușit să câștige meci după meci, ajungând până în semifinală. Aici a avut ca adversară favorita numărul unu a competiției. Adina a început bine meciul, dar presiunea jocului și valoarea adversarei a făcut ca sportiva noastră să cedeze cu scorul de 11 la 8.
Ultima competiție ca junioară i-a adus Adinei medalie de bronz.
Sportiva antrenată de Petre Arnăutu a mai obținut aceeași medalie și acum doi ani. În următoarea perioadă, tenismena Adina Diaconu va disputa un meci cu echipa din Spania, urmând să se antreneze pentru o altă competiție importantă: Campionatul European de Tineret la tenis de masă care se va desfășura în luna martie, în Belarus.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018