Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adina Diaconu, bronz la Grand Final
05.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 112

Rezultat excepțional pentru slătineanca Adina Diaconu la Grand Final. Tenismena antrenată de Petre Arnăutu și-a adăugat în palmares medalia de bronz la această competiție mondială, ultima la categoria de juniori.


 O nouă competiție de nivel internațional, o nouă medalie pentru tenismena Adina Diaconu. Cei mai buni 16 sportivi care au acumulat puncte în urma unor concursuri au luat parte la Grand Final, în Luxemburg, în perioada 2-4 februarie. Printre aceștia s-a numărat și slătineanca Adina Diaconu care a reușit să câștige meci după meci, ajungând până în semifinală. Aici a avut ca adversară favorita numărul unu a competiției. Adina a început bine meciul, dar presiunea jocului și valoarea adversarei a făcut ca sportiva noastră să cedeze cu scorul de 11 la 8.
Ultima competiție ca junioară i-a adus Adinei medalie de bronz.
Sportiva antrenată de Petre Arnăutu a mai obținut aceeași medalie și acum doi ani. În următoarea perioadă, tenismena Adina Diaconu va disputa un meci cu echipa din Spania, urmând să se antreneze pentru o altă competiție importantă: Campionatul European de Tineret la tenis de masă care se va desfășura în luna martie, în Belarus.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE