Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Adina Diaconu, bronz la Grand Final
05.02.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 92

Rezultat excepțional pentru slătineanca Adina Diaconu la Grand Final. Tenismena antrenată de Petre Arnăutu și-a adăugat în palmares medalia de bronz la această competiție mondială, ultima la categoria de juniori.


 O nouă competiție de nivel internațional, o nouă medalie pentru tenismena Adina Diaconu. Cei mai buni 16 sportivi care au acumulat puncte în urma unor concursuri au luat parte la Grand Final, în Luxemburg, în perioada 2-4 februarie. Printre aceștia s-a numărat și slătineanca Adina Diaconu care a reușit să câștige meci după meci, ajungând până în semifinală. Aici a avut ca adversară favorita numărul unu a competiției. Adina a început bine meciul, dar presiunea jocului și valoarea adversarei a făcut ca sportiva noastră să cedeze cu scorul de 11 la 8.
Ultima competiție ca junioară i-a adus Adinei medalie de bronz.
Sportiva antrenată de Petre Arnăutu a mai obținut aceeași medalie și acum doi ani. În următoarea perioadă, tenismena Adina Diaconu va disputa un meci cu echipa din Spania, urmând să se antreneze pentru o altă competiție importantă: Campionatul European de Tineret la tenis de masă care se va desfășura în luna martie, în Belarus.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

TMK-ARTROM scrie încă o poveste de succes

Protocol de gradul zero la TMK-ARTROM, la lansarea oficială a complexului de tratamente termice pentru țevi din oțel. Reprezentanții companiei au primit vizita unor oaspeți de seamă. Printre ei s-au aflat președintele Consiliului de Administrație al TMK, ambasadorul Federației Ruse la București, reprezentanți ai Guvernului României, Parlamentului, reprezentanții autorităților locale și centrale, parteneri comerciali, clienții și furnizorii companiei.
16 Feb 2018