Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ion Pârvulescu, o viață dedicată fotbalului
18.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 298

A pășit pe terenul de fotbal de când avea câțiva ani și a reușit să ajungă printre cei mai titrați antrenori ai sportului rege. Și-a dedicat întreaga viață sportului și a descoperit mari talente ale fotbalului românesc. Pentru întreaga activitate în promovarea fotbalului în rândul tinerilor, Primăria Slatina îl va onora pe Ion Pârvulescu în cadrul Galei Superlativelor, manifestare prilejuită cu ocazia împlinirii a 650 de ani de la prima atestare documentară a Slatinei.


 S-a născut în Făgăraș, dar cea mai mare parte a vieții a trăit-o la Slatina. Cea mai mare pasiune a sa este fotbalul. De peste 40 de ani viața și-a dedicat-o antrenoratului. Mii de copii au trecut prin filtrul lui sever și mulți au reușit să obțină performanță în cel mai iubit sport. Vorbim despre antrenorul Ion Pârvulescu, cel care ne-a dezvăluit rețeta succesului său.
Stilul său de antrenament le inoculează elevilor dorința de a face performanță. Pentru a ajunge să joace fotbal la nivel înalt, tinerii trebuie să aibă ambiție.
Pentru întreaga sa carieră, Ion Pârvulescu va fi premiat de Primăria Slatina.
Celebrii Ionel Dănciulescu, Claudiu Niculescu, Ionuț Luțu, Augustin Chiriță sau Eugen Stanciu sunt doar câțiva sportivi descoperiți de Ion Pârvulescu și care au făcut istorie în fotbalul românesc.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024