Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Pugiliștii de la CSM Slatina, premiați de CJ Olt
10.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 156

2017 a fost un an bogat în competiții dar și în rezultate pentru pugilistele de la CSM Slatina. Acestea au reușit să fie în topul clasamentelor atât pe plan național, cât și internațional. Pentru performanța obținută, sportivele și antrenorii slătineni au fost premiați de Consiliul Județean Olt în cadrul primei ediții a Galei Excelenței în Sport.


 Alexandra Gheorghe, Cristina Zorlescu și Camelia Fieraru sunt pugilistele care pe parcursul anului competițional 2017 au dus sportul oltean peste hotare. Cea mai importantă competiție la care au obținut locul cinci pe echipe a fost Campionatul European din Bulgaria. Pentru performanța reușită, atât sportivele cât și antrenorii Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin au fost premiați de Consiliul Județean Olt.
Pentru Noul An, sportivii slătineni au mari obiective.
Timp de 16 ani, Luminița Turcin a reușit să se mențină pe podium și să cucerească trofeu după trofeu. Acum, în calitate de antrenor, sportiva a împărtășit elevilor săi câteva secrete din rețeta succesului.
Pugilistele slătinene au intrat în sala de antrenamente imediat după sărbători. Fetele se pregătesc pentru competițiile naționale care vor debuta în luna martie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018