Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pugiliștii de la CSM Slatina, premiați de CJ Olt
10.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 163

2017 a fost un an bogat în competiții dar și în rezultate pentru pugilistele de la CSM Slatina. Acestea au reușit să fie în topul clasamentelor atât pe plan național, cât și internațional. Pentru performanța obținută, sportivele și antrenorii slătineni au fost premiați de Consiliul Județean Olt în cadrul primei ediții a Galei Excelenței în Sport.


 Alexandra Gheorghe, Cristina Zorlescu și Camelia Fieraru sunt pugilistele care pe parcursul anului competițional 2017 au dus sportul oltean peste hotare. Cea mai importantă competiție la care au obținut locul cinci pe echipe a fost Campionatul European din Bulgaria. Pentru performanța reușită, atât sportivele cât și antrenorii Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin au fost premiați de Consiliul Județean Olt.
Pentru Noul An, sportivii slătineni au mari obiective.
Timp de 16 ani, Luminița Turcin a reușit să se mențină pe podium și să cucerească trofeu după trofeu. Acum, în calitate de antrenor, sportiva a împărtășit elevilor săi câteva secrete din rețeta succesului.
Pugilistele slătinene au intrat în sala de antrenamente imediat după sărbători. Fetele se pregătesc pentru competițiile naționale care vor debuta în luna martie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018