Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slătinenii susțin echipa de handbal
09.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 411

Echipa de handbal feminin a Clubului Municipal Slatina are mulți susținători. O dovedește prezența slătinenilor în această dimineața la casieria unde se pun în vânzare biletele pentru meciurile din Liga Națională. Cu toții au speranțe că echipa lor favorită va obține un rezultat bun în primul meci din acest an.


Conducerea CSM Slatina a pus astăzi în vânzare bilete pentru partida dintre CSM Slatina și CSM Unirea Slobozia. Slătineni de toate vârstele au venit de la primele ore ale dimineții pentru a prinde un tichet care să le asigure prezența la primul meci oficial din 2018.
Slătinenii au transmis echipei favorite mesaje de încurajare.
Partida dintre CSM Slatina și CSM Unirea Slobozia se va disputa mâine, cu începere de la ora 18, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018