Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinenii susțin echipa de handbal
09.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 414

Echipa de handbal feminin a Clubului Municipal Slatina are mulți susținători. O dovedește prezența slătinenilor în această dimineața la casieria unde se pun în vânzare biletele pentru meciurile din Liga Națională. Cu toții au speranțe că echipa lor favorită va obține un rezultat bun în primul meci din acest an.


Conducerea CSM Slatina a pus astăzi în vânzare bilete pentru partida dintre CSM Slatina și CSM Unirea Slobozia. Slătineni de toate vârstele au venit de la primele ore ale dimineții pentru a prinde un tichet care să le asigure prezența la primul meci oficial din 2018.
Slătinenii au transmis echipei favorite mesaje de încurajare.
Partida dintre CSM Slatina și CSM Unirea Slobozia se va disputa mâine, cu începere de la ora 18, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018