Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Atleții de top, premiați
09.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2129

2017 a fost un an bun și pentru sportivii secției de atletism de la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Elevii lui Daniel Bărbuți au reușit să urce pe podium la Campionatele Balcanice. Pentru performanța obținută, sportivii și antrenorul slătinean au fost premiați de Consiliului Județean Olt cu premii consistente în bani.


 Daniel Budin, Marius Șerban, Pavel Nichituș sunt sportivii care au dus Oltul în top la Campionatele Balcanice de atletism. Primii doi au participat în proba de ștafetă 4x100 de metri, la care au obținut medalia de aur. În cadrul primei ediții a Galei Excelenței în Sport, organizată de Consiliul Județean, sportivii au primit din partea instituției câte 2.500 de lei, diplome și flori.
Și ateletul Pavel Nichituș a reușit să se remarce în proba de ștafetă 4x400 de metri la Campionatele Balcanice din Serbia, obținând medalia de argint.
Cei trei sportivi aflați sub îndrumarea antrenorului Daniel Bărbuți sunt în această perioadă în cantonament de pregătire, în vederea participării la competițiile din acest an.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018