Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Lăcrămioara Stan, un nou transfer în handbalul slătinean
04.01.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 219

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Slatina a perfectat un nou transfer important. Este vorba despre handbalista Lăcrămioara Stan, care va juca pe postul de portar. Jucătoarea în vârstă de 22 de ani, venită din postura de liberă de contract de la Dunărea Brăila, a semnat cu CSM Slatina până la sfârșitul sezonului competițional 2017-2018. Antrenoarea Victorina Bora a declarat că din lotul slătinean nu va pleca nicio jucătoare.


Noul An aduce un transfer important în echipa CSM Slatina. Portărița Lăcrămioara Stan, născută la Slobozia, și-a reziliat la sfârșitul anului trecut contractul cu HC Dunărea Brăila, formație la care a evoluat în ultimii patru ani. Handbalista speră să ajute echipa slătineană să-și atingă obiectivul.
Jocurile de pregătire și alăturarea în lotul slătinean a Lăcrămioarei Stan dau speranțe antrenoarei Victorina Bora în meciurile din Liga Florilor.
După o pauză competițională de o lună și jumătate în care au susținut mai multe meciuri amicale, CSM Slatina va relua meciurile oficiale. Astfel, elevele Victorinei Bora vor susține primul meci din acest an, pe teren propriu, împotriva echipei CSM Unirea Slobozia, formație aflată în partea doua a clasamentului. Partida dintre CSM Slatina și CSM Unirea Slobozia se va disputa miercuri, 10 ianuarie, cu începere de la ora 18, în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina. Iubitorii handbalului slătinean sunt așteptați să-și procure bilete marți, 9 ianuarie, începând cu ora 10 de la casieria Companiei de Apă de pe Bulevardul A.I. Cuza.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018