Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
An bun pentru luptătorii de la LPS Slatina
27.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 127

An competițional fructuos pentru sportivii secției de lupte greco-romane de la Liceul cu Program Sportiv Slatina. Aceștia și-au adăugat în palmares o medalie de aur, două de argint și două medalii de bronz. De asemenea, echipa de juniori și cea de cadeți au reușit și în acest an să urce pe podium la Campionatele Naționale.


Sportivii antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu au avut un an aglomerat în competiții. Campionatele Naționale de lupte greco-romane și Cupa României sunt competițiile la care au participat luptătorii de la LPS Slatina în 2017. De fiecare dată, aceștia au reușit să se întoarcă acasă cu rezultate remarcabile, fapt care îi mulțumește pe cei doi tehnicieni slătineni.
Cei 52 de luptători juniori mici, juniori și cadeți de la LPS Slatina au planuri mari pentru 2018.
Sportivii secției de lupte sunt acum într-o binemeritată vacanță, urmând ca după sărbători să reînceapă antrenamentele în vederea participării la competițiile care vor debuta în primăvara anului viitor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018