Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
An bun pentru luptătorii de la LPS Slatina
27.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 134

An competițional fructuos pentru sportivii secției de lupte greco-romane de la Liceul cu Program Sportiv Slatina. Aceștia și-au adăugat în palmares o medalie de aur, două de argint și două medalii de bronz. De asemenea, echipa de juniori și cea de cadeți au reușit și în acest an să urce pe podium la Campionatele Naționale.


Sportivii antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu au avut un an aglomerat în competiții. Campionatele Naționale de lupte greco-romane și Cupa României sunt competițiile la care au participat luptătorii de la LPS Slatina în 2017. De fiecare dată, aceștia au reușit să se întoarcă acasă cu rezultate remarcabile, fapt care îi mulțumește pe cei doi tehnicieni slătineni.
Cei 52 de luptători juniori mici, juniori și cadeți de la LPS Slatina au planuri mari pentru 2018.
Sportivii secției de lupte sunt acum într-o binemeritată vacanță, urmând ca după sărbători să reînceapă antrenamentele în vederea participării la competițiile care vor debuta în primăvara anului viitor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018