Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Cupa Moș Crăciun” la gimnastică sportivă
21.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 130

Zeci de fetițe care frecventează cursurile de gimnastică la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina s-au întrecut în coregrafii și elemente de gimnastică sportivă în cadrul primei ediții a „Cupei Moș Crăciun”. La sfârșitul competiției, cele mai bune rezultate au fost premiate de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport cu medalii, cupe și diplome.


Un nou concurs de gimnastică sportivă a debutat ieri în sala de sport de la DJTS. Scopul principal al competiției îl constituie promovarea acestui sport în județul Olt. Fiind prima ediție, numărul concurentelor participante la „Cupa Moș Crăciun” la gimnastică sportivă a fost destul de redus.
Vin la cursuri pentru că iubesc acest sport și doresc să facă performanță. Și de această dată, micile sportive speră să aibă o prestație bună.
La finalul concursului, toate sportivele au primit din partea lui Moș Crăciun pachete cu dulciuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018