Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Cupa Moș Crăciun” la gimnastică sportivă
21.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 126

Zeci de fetițe care frecventează cursurile de gimnastică la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina s-au întrecut în coregrafii și elemente de gimnastică sportivă în cadrul primei ediții a „Cupei Moș Crăciun”. La sfârșitul competiției, cele mai bune rezultate au fost premiate de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport cu medalii, cupe și diplome.


Un nou concurs de gimnastică sportivă a debutat ieri în sala de sport de la DJTS. Scopul principal al competiției îl constituie promovarea acestui sport în județul Olt. Fiind prima ediție, numărul concurentelor participante la „Cupa Moș Crăciun” la gimnastică sportivă a fost destul de redus.
Vin la cursuri pentru că iubesc acest sport și doresc să facă performanță. Și de această dată, micile sportive speră să aibă o prestație bună.
La finalul concursului, toate sportivele au primit din partea lui Moș Crăciun pachete cu dulciuri.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018