Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Luptătorii de la CSM Slatina, an competițional bogat
20.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 191

2017 este anul în care luptătorii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Slatina au obținut rezultate excepționale, care i-au clasat de foarte multe ori pe podium. Sportivii aflați sub coordonarea antrenorului Constantin Scuturiciu și-au adăugat în palmares o medalie de aur, trei de argint și două de bronz. Pentru 2018, clubul își propune să obțină rezultate și mai bune.


Campionatul Național de lupte dedicat juniorilor și seniorilor, Cupa României, Campionatul Național Superligă sunt cele mai importante competiții la care au participat cei 12 luptători de la CSM Slatina. Antrenamentele severe și determinarea sportivilor au dat roade în acest an.
Rezultate bune au obținut și sportivii Alexandru Mirică și Ciprian Dumitru, care s-au clasat pe poziția a III-a la Cupa României. De asemenea, lotul slătinean a obținut medalia de argint la o competiție de înaltă anvergură - Campionatul Național Superligă Seniori. Pentru anul viitor, secția de lupte de la CSM Slatina are obiective mărețe.
Robert Negru, Ciprian Dumitru și Adrian Militaru fac parte din top 10 performeri ai județului Olt, organizat de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport. Luptătorii vor primi din partea instituției sume de bani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Gest impresionant al polițiștilor de la Rutieră

Ajutor nesperat pentru o familie cu patru copii, din comuna Milcov, căreia i-a ars casa în urma unui incendiu. Polițiștii de la Biroul Rutier Slatina s-au mobilizat, au strâns bani și au cumpărat alimente, dulciuri și haine pentru familia greu încercată. Cei patru copii și părinții lor au rămas doar cu hainele de pe ei, iar acum locuiesc într-o încăpere amenajată în gospodărie, până când vor reuși să își repara casa.
19 Apr 2018

Atenție la ITP, sancțiuni drastice din 20 mai!

Zeci de șoferi sunt prinși de poliție în fiecare lună circulând cu Inspecția Tehnică Periodică expirată. Un lucru extrem de grav, o spun polițiștii, dar și șoferii. O înăsprire a legii ar putea stopa acest lucru, sunt de părere și unii, și alții. În prezent, circulația fără ITP este contravenție și se sancționează cu amendă de 2.000 de lei, plus reținerea certificatului de înmatriculare. Însă din 20 mai, sancțiunile se vor înăspri.
20 Apr 2018