Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii de la CSM Slatina, an competițional bogat
20.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 194

2017 este anul în care luptătorii legitimați la Clubul Sportiv Municipal Slatina au obținut rezultate excepționale, care i-au clasat de foarte multe ori pe podium. Sportivii aflați sub coordonarea antrenorului Constantin Scuturiciu și-au adăugat în palmares o medalie de aur, trei de argint și două de bronz. Pentru 2018, clubul își propune să obțină rezultate și mai bune.


Campionatul Național de lupte dedicat juniorilor și seniorilor, Cupa României, Campionatul Național Superligă sunt cele mai importante competiții la care au participat cei 12 luptători de la CSM Slatina. Antrenamentele severe și determinarea sportivilor au dat roade în acest an.
Rezultate bune au obținut și sportivii Alexandru Mirică și Ciprian Dumitru, care s-au clasat pe poziția a III-a la Cupa României. De asemenea, lotul slătinean a obținut medalia de argint la o competiție de înaltă anvergură - Campionatul Național Superligă Seniori. Pentru anul viitor, secția de lupte de la CSM Slatina are obiective mărețe.
Robert Negru, Ciprian Dumitru și Adrian Militaru fac parte din top 10 performeri ai județului Olt, organizat de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport. Luptătorii vor primi din partea instituției sume de bani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018