Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, în căutarea formulei perfecte
10.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 134

CSM Slatina a debutat cu stângul și în pauza competițională din acest sezon. Handbalistele slătinene au susținut primul amical al iernii împotriva formației SCM Craiova. Gruparea condusă de Victorina Bora a pierdut la două goluri diferență, scorul final al partidei fiind de 24 la 26.


 Aflată în perioada de acumulări, echipa de handbal feminin CSM Slatina a susținut la sfârșitul săptămânii trecute un meci de verificare înaintea reînceperii campionatului. Astfel, elevele Victorinei Bora au primit vizita unui lot restrâns al echipei din Bănie. Multe dintre jucătoarele craiovene fac parte din lotul național al României, care în această perioadă se află la Campionatul Mondial de Handbal.
Prin aceste meciuri de verificare, Bora urmărește să găsească formula ideală pentru jocurile din campionat. Antrenoarea s-a arătat nemulțumită de greșelile repetate ale jucătoarelor.
Până la sfârșitul anului, echipa slătineană intenționează să mai perfecteze câteva meciuri amicale. Iubitorii handbalului slătinean pot viziona meciul amical dintre CSM Slatina și SCM Craiova, în această seară, pe Olt TV , cu începere de la ora 21.30.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024