Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Au strălucit pe scenă
05.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 191

Rezultate remarcabile obținute de micuțele dansatoare de la Școala Populară de Arte și Meserii Slatina la festivalul „D’ AOR - Grand Prix. Elevele Mădălinei Dozescu și-au adjudecat la cele trei secțiuni ale concursului nu mai puțin de nouă locuri întâi, patru locuri doi și un premiu special.


Sfârșitul anului competițional este unul bun pentru trei sportive care frecventează cursurile de coregrafie ale Școlii Populară de Arte și Meserii Slatina. Sophie Costea, Maria Nistor și Maria Stănescu s-au întors cu medalii și diplome de la o competiție de mare anvergură - „D’ AOR - Grand Prix”.
Elevele Mădălinei Dozescu au muncit mult pentru a obține aceste rezultate.
În urmă cu o săptămână, la Festivalul de Dans „Stelele Aurii” ediția a VI-a, cele trei oltence au reușit să ocupe locuri fruntașe.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Înjunghiat în inimă, în fața discotecii

Încăierare sângeroasă, duminică dimineață, la discoteca din comuna Movileni. Un tânăr de 19 ani a fost înjunghiat în inimă, în urma unui scandal care a pornit de la o fată. Victima se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Satina, iar agresorul a fost reținut de poliție. Bărbatul a mai avut probleme cu legea și în trecut, tot pentru fapte cu violență. Acum el riscă până la 20 de ani de închisoare. În această după-amiază, magistrații Tribunalului Olt au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile.
14 Mai 2018