Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Au strălucit pe scenă
05.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 117

Rezultate remarcabile obținute de micuțele dansatoare de la Școala Populară de Arte și Meserii Slatina la festivalul „D’ AOR - Grand Prix. Elevele Mădălinei Dozescu și-au adjudecat la cele trei secțiuni ale concursului nu mai puțin de nouă locuri întâi, patru locuri doi și un premiu special.


Sfârșitul anului competițional este unul bun pentru trei sportive care frecventează cursurile de coregrafie ale Școlii Populară de Arte și Meserii Slatina. Sophie Costea, Maria Nistor și Maria Stănescu s-au întors cu medalii și diplome de la o competiție de mare anvergură - „D’ AOR - Grand Prix”.
Elevele Mădălinei Dozescu au muncit mult pentru a obține aceste rezultate.
În urmă cu o săptămână, la Festivalul de Dans „Stelele Aurii” ediția a VI-a, cele trei oltence au reușit să ocupe locuri fruntașe.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017