Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Au strălucit pe scenă
05.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 163

Rezultate remarcabile obținute de micuțele dansatoare de la Școala Populară de Arte și Meserii Slatina la festivalul „D’ AOR - Grand Prix. Elevele Mădălinei Dozescu și-au adjudecat la cele trei secțiuni ale concursului nu mai puțin de nouă locuri întâi, patru locuri doi și un premiu special.


Sfârșitul anului competițional este unul bun pentru trei sportive care frecventează cursurile de coregrafie ale Școlii Populară de Arte și Meserii Slatina. Sophie Costea, Maria Nistor și Maria Stănescu s-au întors cu medalii și diplome de la o competiție de mare anvergură - „D’ AOR - Grand Prix”.
Elevele Mădălinei Dozescu au muncit mult pentru a obține aceste rezultate.
În urmă cu o săptămână, la Festivalul de Dans „Stelele Aurii” ediția a VI-a, cele trei oltence au reușit să ocupe locuri fruntașe.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Construcții noi pe terenul unității militare

Un ansamblu de locuințe, o creșă și o grădiniță sunt imobilele pe care municipalitatea vrea să le construiască pe terenul fostei unități militare, intrat recent în patrimoniul Slatinei. Autoritățile sunt în discuții cu Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare, în vederea contractării unui împrumut, pentru ridicarea blocurilor. Clădirile pentru creșă și grădiniță vor fi construite din temelii, tot de Primăria Slatina.
12 Feb 2018