Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Adina Diaconu, primire de campioană la Slatina
05.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 128

Adina Diaconu a ajuns ieri după-amiază acasă. Slătineanca a fost primită de familie, colegi dar și de sportivi iubitori ai tenisului de masă, cu flori și aplauze. Campionatul Mondial de Tenis de Masă pentru Juniori din Riva del Garda, la care Adina și-a adăugat în palmares încă două medalii, este ultimul concurs la nivel de junioare.


Două medalii de bronz. Acestea sunt rezultatele obținute de sportiva Adina Diaconu, legitimată la Clubul Sportiv Municipal Slatina, la Mondialul din Italia. Eleva antrenată de Petre Arnăutu s-a clasat pe locul trei la proba pe echipe și la proba de dublu mixt, alături de Cristian Pletea. Luni, Adina a fost întâmpinată de cei apropiați.

Tenismena slătineană are în palmares nu mai puțin de șase medalii de nivel mondial.
Pentru Adina Diaconu urmează câteva zile de relaxare, înaintea meciurilor pe care le va disputa, până în sărbători, pentru echipă de tenis de masă din Spania la care mai evoluează.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018