Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Adina Diaconu, primire de campioană la Slatina
05.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 132

Adina Diaconu a ajuns ieri după-amiază acasă. Slătineanca a fost primită de familie, colegi dar și de sportivi iubitori ai tenisului de masă, cu flori și aplauze. Campionatul Mondial de Tenis de Masă pentru Juniori din Riva del Garda, la care Adina și-a adăugat în palmares încă două medalii, este ultimul concurs la nivel de junioare.


Două medalii de bronz. Acestea sunt rezultatele obținute de sportiva Adina Diaconu, legitimată la Clubul Sportiv Municipal Slatina, la Mondialul din Italia. Eleva antrenată de Petre Arnăutu s-a clasat pe locul trei la proba pe echipe și la proba de dublu mixt, alături de Cristian Pletea. Luni, Adina a fost întâmpinată de cei apropiați.

Tenismena slătineană are în palmares nu mai puțin de șase medalii de nivel mondial.
Pentru Adina Diaconu urmează câteva zile de relaxare, înaintea meciurilor pe care le va disputa, până în sărbători, pentru echipă de tenis de masă din Spania la care mai evoluează.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrări capitale la Spitalul Județean Slatina

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost mutată în corpul central al unității medicale, întreg etajul urmând să fie reabilitat. Consiliul Județean Olt a alocat șase milioane de lei, pentru modernizarea clădirii din corpul Medical. Imobilul nu a mai beneficiat de lucrări capitale de construcție încă din anul 1986, iar cele cinci secții care funcționează acolo aveau nevoie urgentă de reparații.
20 Aug 2018