Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slătineni pe podium la „Trofeul Bolintin Vale”
04.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 170

Două locuri întâi, un loc doi și două locuri trei, acestea sunt rezultatele obținute în acest week-end de sportivii de la Clubul Sportiv Oltenia Taekwondo din Slatina. Competiția „Trofeul Bolintin Vale” a adunat la start peste 300 de sportivi din țară, dar și din străinătate.


 Competiția internațională „Trofeul Bolintin Vale” a ajuns în acest an la cea de-a VII-a ediție. Sute de sportivi s-au întrecut în trei probe ale competiției. Orașul nostru a fost reprezentat de sportivii de la CS Oltenia Taekwondo, care și de această dată
și-au arătat valoarea.
Luca Costea și Victor Ciobanu s-au mobilizat foarte bine în această competiție și au obținut medalii de aur. David Trifan a urcat pe poziția doua, iar Alexandru Baboi și Teodora Giogirdan
s-au clasat poziția a treia.
Pentru sportivii slătineni „Trofeul Bolintin Vale” este ultimul concurs al acestui an competițional la taekwondo. Ei au intrat într-o binemeritată vacanță până la începutul lui 2018.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018

Planuri pentru Baza sportivă de la Școala 5

Baza sportivă de lângă Școala 5 ar putea redeveni locul în care copiii și tinerii din Slatina să joace fotbal, cum jucau cu ani în urmă. Terenul și tribunele, lăsate în paragină, aparțin Ministerului Tineretului și Sportului, dar municipalitatea speră într-o schimbare a legislației, care să permită preluarea acestor baze. La Slatina, primăria vrea să refacă terenul și tribunele, după ce va amenaja sub ele o parcare.
23 Mai 2018