Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătineni pe podium la „Trofeul Bolintin Vale”
04.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 175

Două locuri întâi, un loc doi și două locuri trei, acestea sunt rezultatele obținute în acest week-end de sportivii de la Clubul Sportiv Oltenia Taekwondo din Slatina. Competiția „Trofeul Bolintin Vale” a adunat la start peste 300 de sportivi din țară, dar și din străinătate.


 Competiția internațională „Trofeul Bolintin Vale” a ajuns în acest an la cea de-a VII-a ediție. Sute de sportivi s-au întrecut în trei probe ale competiției. Orașul nostru a fost reprezentat de sportivii de la CS Oltenia Taekwondo, care și de această dată
și-au arătat valoarea.
Luca Costea și Victor Ciobanu s-au mobilizat foarte bine în această competiție și au obținut medalii de aur. David Trifan a urcat pe poziția doua, iar Alexandru Baboi și Teodora Giogirdan
s-au clasat poziția a treia.
Pentru sportivii slătineni „Trofeul Bolintin Vale” este ultimul concurs al acestui an competițional la taekwondo. Ei au intrat într-o binemeritată vacanță până la începutul lui 2018.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrări capitale la Spitalul Județean Slatina

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost mutată în corpul central al unității medicale, întreg etajul urmând să fie reabilitat. Consiliul Județean Olt a alocat șase milioane de lei, pentru modernizarea clădirii din corpul Medical. Imobilul nu a mai beneficiat de lucrări capitale de construcție încă din anul 1986, iar cele cinci secții care funcționează acolo aveau nevoie urgentă de reparații.
20 Aug 2018