Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Slătineni pe podium la „Trofeul Bolintin Vale”
04.12.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 157

Două locuri întâi, un loc doi și două locuri trei, acestea sunt rezultatele obținute în acest week-end de sportivii de la Clubul Sportiv Oltenia Taekwondo din Slatina. Competiția „Trofeul Bolintin Vale” a adunat la start peste 300 de sportivi din țară, dar și din străinătate.


 Competiția internațională „Trofeul Bolintin Vale” a ajuns în acest an la cea de-a VII-a ediție. Sute de sportivi s-au întrecut în trei probe ale competiției. Orașul nostru a fost reprezentat de sportivii de la CS Oltenia Taekwondo, care și de această dată
și-au arătat valoarea.
Luca Costea și Victor Ciobanu s-au mobilizat foarte bine în această competiție și au obținut medalii de aur. David Trifan a urcat pe poziția doua, iar Alexandru Baboi și Teodora Giogirdan
s-au clasat poziția a treia.
Pentru sportivii slătineni „Trofeul Bolintin Vale” este ultimul concurs al acestui an competițional la taekwondo. Ei au intrat într-o binemeritată vacanță până la începutul lui 2018.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Dan Mihai și-a riscat viața pentru o altă viață

O tânără de 18 ani a fost salvată, sâmbătă, de la înec de un membru al Clubului Slatina Running, care se afla la alergat în zonă. Acesta a fost felicitat și premiat, astăzi, de reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență, în cadrul unei ședințe festive. Tânăra, cunoscută cu afecțiuni psihice, este acum internată în spital și se află în afara oricărui pericol. Urmează detalii care vă pot afecta emoțional.
11 Dec 2017