Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Daria și Darius, sportivii de aur ai Slatinei
10.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 445

Daria Bojin și Darius Belgu sunt cei doi sportivi de aur ai Slatinei. Prin multă muncă și determinare, sub îndrumarea lui sensei Romeo Costică, ei au reușit să devină campioni mondiali la categoria de vârstă 8-9 ani, la proba de embu mixt la Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Cluj.


 Daria Bojin, o fetiță care și-a început cariera de karatistă de la șase ani, sub îndrumarea tatălui, și-a adăugat în palmares, până în prezent, nu mai puțin de 11 medalii, dintre care trei de aur, șase de argint și două de bronz. În ultimii doi ani, sportiva antrenată de sensei Romeo Costică a participat la competiții de nivel național și european. În urmă cu doar o săptămână, slătineanca a participat la un concurs de înalt nivel.
La acest campionat, Daria a reușit să obțină două medalii.
Sportiva lui Romeo Costică își dorește să facă performanță în acest sport.
Un alt copil talentat în karate este și Darius Belgu. Și el practică acest sport de foarte puțin timp, dar rezultatele nu au întârziat să apară.
Darius și Daria au obținut titlul de campion mondial la proba de embu mixt, iar împreună cu Lucian Țarălungă, la proba de embu masculin, a ocupat locul patru mondial. Această competiție a fost ultima din 2017 pentru sportivii de la BU-DO Karate, însă în continuare ei merg în sala de sport pentru a se antrena, în vederea participării la concursurile din anul viitor.

 


Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017