Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Daria și Darius, sportivii de aur ai Slatinei
10.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 453

Daria Bojin și Darius Belgu sunt cei doi sportivi de aur ai Slatinei. Prin multă muncă și determinare, sub îndrumarea lui sensei Romeo Costică, ei au reușit să devină campioni mondiali la categoria de vârstă 8-9 ani, la proba de embu mixt la Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Cluj.


 Daria Bojin, o fetiță care și-a început cariera de karatistă de la șase ani, sub îndrumarea tatălui, și-a adăugat în palmares, până în prezent, nu mai puțin de 11 medalii, dintre care trei de aur, șase de argint și două de bronz. În ultimii doi ani, sportiva antrenată de sensei Romeo Costică a participat la competiții de nivel național și european. În urmă cu doar o săptămână, slătineanca a participat la un concurs de înalt nivel.
La acest campionat, Daria a reușit să obțină două medalii.
Sportiva lui Romeo Costică își dorește să facă performanță în acest sport.
Un alt copil talentat în karate este și Darius Belgu. Și el practică acest sport de foarte puțin timp, dar rezultatele nu au întârziat să apară.
Darius și Daria au obținut titlul de campion mondial la proba de embu mixt, iar împreună cu Lucian Țarălungă, la proba de embu masculin, a ocupat locul patru mondial. Această competiție a fost ultima din 2017 pentru sportivii de la BU-DO Karate, însă în continuare ei merg în sala de sport pentru a se antrena, în vederea participării la concursurile din anul viitor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018