Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Daria și Darius, sportivii de aur ai Slatinei
10.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 458

Daria Bojin și Darius Belgu sunt cei doi sportivi de aur ai Slatinei. Prin multă muncă și determinare, sub îndrumarea lui sensei Romeo Costică, ei au reușit să devină campioni mondiali la categoria de vârstă 8-9 ani, la proba de embu mixt la Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Cluj.


 Daria Bojin, o fetiță care și-a început cariera de karatistă de la șase ani, sub îndrumarea tatălui, și-a adăugat în palmares, până în prezent, nu mai puțin de 11 medalii, dintre care trei de aur, șase de argint și două de bronz. În ultimii doi ani, sportiva antrenată de sensei Romeo Costică a participat la competiții de nivel național și european. În urmă cu doar o săptămână, slătineanca a participat la un concurs de înalt nivel.
La acest campionat, Daria a reușit să obțină două medalii.
Sportiva lui Romeo Costică își dorește să facă performanță în acest sport.
Un alt copil talentat în karate este și Darius Belgu. Și el practică acest sport de foarte puțin timp, dar rezultatele nu au întârziat să apară.
Darius și Daria au obținut titlul de campion mondial la proba de embu mixt, iar împreună cu Lucian Țarălungă, la proba de embu masculin, a ocupat locul patru mondial. Această competiție a fost ultima din 2017 pentru sportivii de la BU-DO Karate, însă în continuare ei merg în sala de sport pentru a se antrena, în vederea participării la concursurile din anul viitor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018