Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Karateka de la CSM Slatina, pe podiumul mondial
08.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 572

Sportivii de la CSM Slatina secția de karate tradițional și-au adăugat în palmares șase medalii, la Campionatul Mondial de Karate Fudokan. Karateka antrenați de Alin Andrii au obținut la categoria „kata echipe feminin cadeți“, medalia de aur, iar la proba de „kata echipe masculin tineret“, medalia de bronz.


Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Cluj-Napoca a reprezentat una din cele mai importante competiții de profil organizate în România. La startul competiției s-au aliniat peste 2.000 de sportivi, care s-au întrecut la diferite probe, la mai multe categorii de vârstă. Clubul Sportiv Municipal Slatina a participat cu trei băieți și trei fete, care au reușit să obțină rezultate remarcabile. Echipa de fete formată din Alexandra și Elena Apetrei, împreună cu Diana Ștefan și-a adjudecat medalia de aur.
Și echipa de băieți, formată din Florentin Băluță, Daniel Aspra și Alin Dumitru au urcat pe podiumul mondial.
Pentru această competiție, karateka de la CSM Slatina s-au pregătit intens.
La proba de „embu masculin tineret“, Florentin Băluță și Daniel Astra au mai reușit să ocupe locul patru la acest campionat.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina: Se construiește un bloc ANL pentru medici

Agenția Națională pentru Locuințe a desemnat constructorul și proiectantul pentru ridicarea unui bloc ANL de 20 de locuințe, în Slatina. Imobilul va fi construit din bani de la Guvern și va fi oferit spre închiriere cadrelor medicale din Sănătate. Primăria Slatina va asigura, din bugetul local, fondurile pentru rețelele de utilități. Un proiect în acest sens va fi supus aprobării Consiliului Local, în următoarea ședință.
21 Mar 2018

Mobilizare generală pentru asocierea fermierilor

Reprezentanți din conducerea centrală a Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, dar și ai celorlalte instituții din domeniul agricol au luat parte la o dezbatere interactivă cu fermierii din Olt. Principala temă a fost asocierea producătorilor, în vederea accesării de fonduri pentru construirea depozitelor de legume și fructe. De aici, asigurarea desfacerii la un preț mai bun, dar și livrarea producției către supermarketuri.
15 Mar 2018