Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Karateka de la CSM Slatina, pe podiumul mondial
08.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 563

Sportivii de la CSM Slatina secția de karate tradițional și-au adăugat în palmares șase medalii, la Campionatul Mondial de Karate Fudokan. Karateka antrenați de Alin Andrii au obținut la categoria „kata echipe feminin cadeți“, medalia de aur, iar la proba de „kata echipe masculin tineret“, medalia de bronz.


Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Cluj-Napoca a reprezentat una din cele mai importante competiții de profil organizate în România. La startul competiției s-au aliniat peste 2.000 de sportivi, care s-au întrecut la diferite probe, la mai multe categorii de vârstă. Clubul Sportiv Municipal Slatina a participat cu trei băieți și trei fete, care au reușit să obțină rezultate remarcabile. Echipa de fete formată din Alexandra și Elena Apetrei, împreună cu Diana Ștefan și-a adjudecat medalia de aur.
Și echipa de băieți, formată din Florentin Băluță, Daniel Aspra și Alin Dumitru au urcat pe podiumul mondial.
Pentru această competiție, karateka de la CSM Slatina s-au pregătit intens.
La proba de „embu masculin tineret“, Florentin Băluță și Daniel Astra au mai reușit să ocupe locul patru la acest campionat.


 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Regulamentul de ridicare a mașinilor, în vigoare

Regulamentul care permite ridicarea mașinilor parcate ilegal, dar și pe cele abandonate în parcările din cartiere este în vigoare. Prefectura Olt a dat aviz pozitiv hotărârii Consiliului Local Slatina, care a aprobat recent noile reglementări. Reprezentanții municipalității spun însă că nu se grăbesc să îl pună în aplicare. Vor să îi informeze mai întâi pe oameni despre sancțiunile pe care le riscă, dacă nu îl vor respecta.
16 Ian 2018

Artiști de top, în concert la Zilele Slatinei

Amna și Holograf vin sâmbătă la Slatina și vor concerta pe Esplanadă, la finalul unei zile în care vom sărbători cu toții 650 de ani de atestare documentară a orașului. Duminică, Gala Superlativelor, care se va desfășura la Centrul Cultural „Eugen Ionescu”, este prezentată de Monica Davidescu și Aurelian Temișan, iar fetele de la Hypnotique și Marcel Pavel vor asigura buna dispoziție a celor din sală. Pentru seniori cântă, marțea viitoare, Corina Chiriac.
18 Ian 2018