Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Karateka de la CSM Slatina, pe podiumul mondial
08.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 534

Sportivii de la CSM Slatina secția de karate tradițional și-au adăugat în palmares șase medalii, la Campionatul Mondial de Karate Fudokan. Karateka antrenați de Alin Andrii au obținut la categoria „kata echipe feminin cadeți“, medalia de aur, iar la proba de „kata echipe masculin tineret“, medalia de bronz.


Campionatul Mondial de Karate Fudokan de la Cluj-Napoca a reprezentat una din cele mai importante competiții de profil organizate în România. La startul competiției s-au aliniat peste 2.000 de sportivi, care s-au întrecut la diferite probe, la mai multe categorii de vârstă. Clubul Sportiv Municipal Slatina a participat cu trei băieți și trei fete, care au reușit să obțină rezultate remarcabile. Echipa de fete formată din Alexandra și Elena Apetrei, împreună cu Diana Ștefan și-a adjudecat medalia de aur.
Și echipa de băieți, formată din Florentin Băluță, Daniel Aspra și Alin Dumitru au urcat pe podiumul mondial.
Pentru această competiție, karateka de la CSM Slatina s-au pregătit intens.
La proba de „embu masculin tineret“, Florentin Băluță și Daniel Astra au mai reușit să ocupe locul patru la acest campionat.


 


Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017