Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tată și fiică, pe podium la Mondiale
07.11.2017
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 486

Doi olteni, tată și fiică, au urcat pe podium la Campionatul Mondial de Karate Fudokan desfășurat weekend-ul trecut la Cluj. Este o premieră în acest sport, iar protagoniștii ei sunt multiplul campion internațional Oliwer Dobre și fiica sa, Iris. Aflată pentru prima oară la o competiție, tânăra a cucerit o medalie de argint în proba de kata.


 La cei 44 de ani pe care îi va împlini în curând, sportivul Oliwer Dobre continuă să domine podiumurile în competițiile internaționale de karate. Recent, la Campionatul Mondial de Karate Fudokan, veteranul legitimat la CS Aluminiu Alro Slatina a reușit să cucerească bronzul la individual și aur cu echipa României.
Au fost emoții duble pentru Oliwer Dobre la Mondiale, pentru că a participat și în calitate de antrenor la această competiție. Pe salteaua de concurs a evoluat fiica sa, Iris, legitimată la Clubul Rei-Do din Caracal. La fel de talentată ca tatăl ei, sportiva de 12 ani a debutat în forță la primul său campionat mondial, reușind să obțină medalia de argint la kata.
Iris nu este singura sportivă antrenată de Oliwer Dobre care a urcat pe podium la Campionatul Mondial de Karate Fudokan. Natalie Dobrescu, o altă componentă a Clubului Rei-Do Caracal, a cucerit medalia de bronz în proba de kata.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018