Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Fit Kid - Arta frumuseții”, un concurs inedit
07.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 164

Patru locuri întâi, un loc doi și două locuri trei și-au adăugat în palmares gimnaștii de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” la prima ediție a concursului internațional „Fit Kid - Arta frumuseții”, organizat la Slatina. Ei au încântat juriul de specialitate cu coregrafii și elemente de gimnastică aerobică și acrobatică inedite.


Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina a găzduit prima ediție a concursului internațional de gimnastică artistică „Fit Kid - Arta frumuseții”. Competiția, organizată de Palatul Copiilor „Adrian Băran”, a adunat la start peste 300 de sportivi, fete și băieți, cu vârste cuprinse între cinci și 15 ani.
Participanții din țară și străinătate, cu sau fără experiență în astfel de competiții, s-au pregătit intens pentru acest concurs.
La sfârșitul competiției, cei mai buni sportivi au fost premiați cu medalii și cupe. Printre premianți se numără și copiii antrenați de profesoara Viorica Sandu, care au reușit să obțină nu mai puțin de patru locuri întâi, un loc doi și două locuri trei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE