Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Fit Kid - Arta frumuseții”, un concurs inedit
07.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 156

Patru locuri întâi, un loc doi și două locuri trei și-au adăugat în palmares gimnaștii de la Palatul Copiilor „Adrian Băran” la prima ediție a concursului internațional „Fit Kid - Arta frumuseții”, organizat la Slatina. Ei au încântat juriul de specialitate cu coregrafii și elemente de gimnastică aerobică și acrobatică inedite.


Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina a găzduit prima ediție a concursului internațional de gimnastică artistică „Fit Kid - Arta frumuseții”. Competiția, organizată de Palatul Copiilor „Adrian Băran”, a adunat la start peste 300 de sportivi, fete și băieți, cu vârste cuprinse între cinci și 15 ani.
Participanții din țară și străinătate, cu sau fără experiență în astfel de competiții, s-au pregătit intens pentru acest concurs.
La sfârșitul competiției, cei mai buni sportivi au fost premiați cu medalii și cupe. Printre premianți se numără și copiii antrenați de profesoara Viorica Sandu, care au reușit să obțină nu mai puțin de patru locuri întâi, un loc doi și două locuri trei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018