Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oliwer Dobre, din nou campion mondial
06.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 290

Cel mai longeviv karateka din Olt, Oliwer Dobre, legitimat la CS Aluminiu Alro Slatina și-a dovedit încă o dată valoarea. La Campionatul Mondial de Karate Fudokan, în proba de kumite individual categoria seniori, slătineanul a obținut medalia de bronz, iar la proba pe echipe, alături de lotul național, Oliwer și-a adjudecat titlul de campion mondial.


Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a găzduit timp de trei zile, cea de-a VII-a ediție a Campionatului Mondial de Karate Fudokan. Competiția a adunat la start un număr record de participanți din peste 46 de țări. Din Slatina au evoluat și sportivi de la CS Aluminiu Alro Slatina. Karateka Oliwer Dobre, antrenat de sensei Ilie Dobre, a obținut rezultate excepționale.
Sportivii români și-au apărat performanța excepțională obținută în urmă cu doi ani la Belgrad, când țara noastră a obținut locul întâi în clasamentul pe națiuni.
Campionatul Mondial de Karate Fudokan s-a desfășurat în perioada 3-5 noiembrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018