Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Oliwer Dobre, din nou campion mondial
06.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 278

Cel mai longeviv karateka din Olt, Oliwer Dobre, legitimat la CS Aluminiu Alro Slatina și-a dovedit încă o dată valoarea. La Campionatul Mondial de Karate Fudokan, în proba de kumite individual categoria seniori, slătineanul a obținut medalia de bronz, iar la proba pe echipe, alături de lotul național, Oliwer și-a adjudecat titlul de campion mondial.


Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a găzduit timp de trei zile, cea de-a VII-a ediție a Campionatului Mondial de Karate Fudokan. Competiția a adunat la start un număr record de participanți din peste 46 de țări. Din Slatina au evoluat și sportivi de la CS Aluminiu Alro Slatina. Karateka Oliwer Dobre, antrenat de sensei Ilie Dobre, a obținut rezultate excepționale.
Sportivii români și-au apărat performanța excepțională obținută în urmă cu doi ani la Belgrad, când țara noastră a obținut locul întâi în clasamentul pe națiuni.
Campionatul Mondial de Karate Fudokan s-a desfășurat în perioada 3-5 noiembrie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018