Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Oliwer Dobre, din nou campion mondial
06.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 221

Cel mai longeviv karateka din Olt, Oliwer Dobre, legitimat la CS Aluminiu Alro Slatina și-a dovedit încă o dată valoarea. La Campionatul Mondial de Karate Fudokan, în proba de kumite individual categoria seniori, slătineanul a obținut medalia de bronz, iar la proba pe echipe, alături de lotul național, Oliwer și-a adjudecat titlul de campion mondial.


Sala Polivalentă din Cluj-Napoca a găzduit timp de trei zile, cea de-a VII-a ediție a Campionatului Mondial de Karate Fudokan. Competiția a adunat la start un număr record de participanți din peste 46 de țări. Din Slatina au evoluat și sportivi de la CS Aluminiu Alro Slatina. Karateka Oliwer Dobre, antrenat de sensei Ilie Dobre, a obținut rezultate excepționale.
Sportivii români și-au apărat performanța excepțională obținută în urmă cu doi ani la Belgrad, când țara noastră a obținut locul întâi în clasamentul pe națiuni.
Campionatul Mondial de Karate Fudokan s-a desfășurat în perioada 3-5 noiembrie.

 


Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017