Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina a pierdut la Zalău
06.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 145

CSM Slatina a susținut sămbătă, o nouă confruntare. De această dată în fața formației aflate în prima jumătate a clasamentului, HC Zalău. Elevele Victorinei Bora au pierdut partida cu scorul de 24 la 31.


 Chiar dacă formația nou-promovată a obținut puncte în ultimele două runde, după ce au remizat cu Dunărea Brăila și Universitatea Cluj, la Zalău, CSM Slatina nu a avut nicio șansă. Handbalistele slătinene au început timid partida, Zalăul conducând din primul minut al jocului. La pauză scorul pe tabela de marcaj era de 16 la 9, o diferență greu de remontat de slătinence. În partea secundă a jocului, elevele Victorinei Bora s-au mobilizat și au reușit să încheie repriza la egalitate, 15 la 15. După 60 de minute de foc, handbalistele de la CSM Slatina pierd la șapte goluri diferență. În urma rezultatelor obținute în primele șapte etape, CSM Slatina se află pe ultimul loc în clasament. Pentru echipa slătineană urmează o nouă confruntare. Marți, slătinecele vor primi vizita campioanei CSM București, în cadrul etapei a IX-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Meciul se va disputa în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina cu începere de la ora 19 și va fi transmis în direct pe posturile DIGI Sport 2 și Telekom Sport 1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018