Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina a pierdut la Zalău
06.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 141

CSM Slatina a susținut sămbătă, o nouă confruntare. De această dată în fața formației aflate în prima jumătate a clasamentului, HC Zalău. Elevele Victorinei Bora au pierdut partida cu scorul de 24 la 31.


 Chiar dacă formația nou-promovată a obținut puncte în ultimele două runde, după ce au remizat cu Dunărea Brăila și Universitatea Cluj, la Zalău, CSM Slatina nu a avut nicio șansă. Handbalistele slătinene au început timid partida, Zalăul conducând din primul minut al jocului. La pauză scorul pe tabela de marcaj era de 16 la 9, o diferență greu de remontat de slătinence. În partea secundă a jocului, elevele Victorinei Bora s-au mobilizat și au reușit să încheie repriza la egalitate, 15 la 15. După 60 de minute de foc, handbalistele de la CSM Slatina pierd la șapte goluri diferență. În urma rezultatelor obținute în primele șapte etape, CSM Slatina se află pe ultimul loc în clasament. Pentru echipa slătineană urmează o nouă confruntare. Marți, slătinecele vor primi vizita campioanei CSM București, în cadrul etapei a IX-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Meciul se va disputa în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina cu începere de la ora 19 și va fi transmis în direct pe posturile DIGI Sport 2 și Telekom Sport 1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018