Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina a pierdut la Zalău
05.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 227

CSM Slatina a susținut sămbătă, o nouă confruntare. De această dată în fața formației aflate în prima jumătate a clasamentului, HC Zalău. Elevele Victorinei Bora au pierdut partida cu scorul de 24 la 31.


 Chiar dacă formația nou-promovată a obținut puncte în ultimele două runde, după ce au remizat cu Dunărea Brăila și Universitatea Cluj, la Zalău, CSM Slatina nu a avut nicio șansă. Handbalistele slătinene au început timid partida, Zalăul conducând din primul minut al jocului. La pauză scorul pe tabela de marcaj era de 16 la 9, o diferență greu de remontat de slătinence. În partea secundă a jocului, elevele Victorinei Bora s-au mobilizat și au reușit să încheie repriza la egalitate, 15 la 15. După 60 de minute de foc, handbalistele de la CSM Slatina pierd la șapte goluri diferență. În urma rezultatelor obținute în primele șapte etape, CSM Slatina se află pe ultimul loc în clasament. Pentru echipa slătineană urmează o nouă confruntare. Marți, slătinecele vor primi vizita campioanei CSM București, în cadrul etapei a IX-a a Ligii Naționale de handbal feminin. Meciul se va disputa în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina cu începere de la ora 19 și va fi transmis în direct pe posturile DIGI Sport 2 și Telekom Sport 1.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024