Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Fit Kid-Arta frumuseții” Slatina, prima ediție
03.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 936

Cei mai talentați gimnaști din țară dar și din străinătate se vor întrece în coregrafii și elemente de gimnastică aerobică și acrobatică, la Slatina. La sfârșitul competiției, cei mai buni sportivi vor fi premiați cu diplome, medalii și trofee.


Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina va fi gazda primei ediții a Concursul internațional de gimnastică „Fit Kid-Arta frumuseții”. La competiția organizată de Palatul Copiilor „Adrian Băran” vor participa peste 300 de sportivi din România, Italia, Serbia, Ungaria și Spania. Slatina va fi reprezentată de copiii lotului de gimnastică aerobică antrenați de profesoara Viorica Sandu.
Sportivii slătineni s-au pregătit intens pentru acest concurs și sunt siguri că vor obține rezultate bune.
Direcția Județeană pentru Tineret și Sport sponsorizează această primă ediție.
Concursul internațional de gimnastică „Fit Kid-Arta frumuseții” va debuta mâine, cu începere de la ora 9. 

fit kid slatina concurs international

Șofer mort în accident la Valea Mare

Un bărbat și-a pierdut viața într-un cumplit accident de circulație petrecut, ieri, pe DN 65, în localitatea Valea Mare. Acesta conducea o autoutilitară, când a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, lovind un autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Autoutilitara s-a răsturnat peste autoturism, iar șoferul acesteia a rămas încarcerat. Vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional.
20 Nov 2017