Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Fit Kid-Arta frumuseții” Slatina, prima ediție
03.11.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 982

Cei mai talentați gimnaști din țară dar și din străinătate se vor întrece în coregrafii și elemente de gimnastică aerobică și acrobatică, la Slatina. La sfârșitul competiției, cei mai buni sportivi vor fi premiați cu diplome, medalii și trofee.


Centrul Cultural „Eugen Ionescu” din Slatina va fi gazda primei ediții a Concursul internațional de gimnastică „Fit Kid-Arta frumuseții”. La competiția organizată de Palatul Copiilor „Adrian Băran” vor participa peste 300 de sportivi din România, Italia, Serbia, Ungaria și Spania. Slatina va fi reprezentată de copiii lotului de gimnastică aerobică antrenați de profesoara Viorica Sandu.
Sportivii slătineni s-au pregătit intens pentru acest concurs și sunt siguri că vor obține rezultate bune.
Direcția Județeană pentru Tineret și Sport sponsorizează această primă ediție.
Concursul internațional de gimnastică „Fit Kid-Arta frumuseții” va debuta mâine, cu începere de la ora 9. 

fit kid slatina concurs international
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltenii luară banii pentru tomate

Primii 1.000 de legumicultori olteni înscriși în Programul Tomata care au depus documentele justificative ce atestă vinderea celor 2.000 de kilograme de roșii au primit banii. Reprezentanții Direcției Agricole spun că, până la sfârșitul săptămânii, alți o mie de fermieri vor avea banii în conturi. Pentru ciclul întâi al producției producătorii mai au la dispoziție doar două zile să-și valorifice marfa, termenul limită fiind 15 iunie.
13 Iun 2018

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018