Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Memorialul Victor Culea”, la final
13.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 492

Adolescenții de la „Ion Minulescu” au jucat fotbal în memoria unui fost profesor al colegiului, în cadrul unui campionat între clase. Aflat la cea de-a doua ediție, „Memorialului Victor Culea” a fost organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt. Câștigătorii competiției au fost premiați cu diplome, articole sportive și cupe.


„Memorialul Victor Culea” este un campionat de fotbal rezervat elevilor de gimnaziu și de liceu de la Colegiul Național Ion Minulescu. Sute de elevi și-au arătat calitățile fotbalistice în cele 72 de meciuri disputate pe terenul sintetic al școlii.
Participanții la această competiție sunt onorați că pot să-i aducă un omagiu profesorului de educație fizică și sport Victor Culea.
La gimnaziu, câștigători au fost elevii clasei a VII-a C. La liceu, clasa a XI-a C a reușit pentru a doua oară consecutiv să câștige acest campionat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Investiții pentru micii școlari, la Minulescu

Cu sprijinul autorităților locale și al Ministerului Educației, Colegiul „Ion Minulescu” se extinde, pentru a oferi condiții cât mai bune de studiu inclusiv pentru copiii de la clasele primare. Astfel, un corp nou de clădire cu 15 săli de clasă, este aproape finalizat. Primăria va mai moderniza o clădire în care vor fi amenajate încă șase săli de clasă, iar zona destinată activităților after school se mărește.
20 Feb 2018