Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
„Memorialul Victor Culea”, la final
13.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 485

Adolescenții de la „Ion Minulescu” au jucat fotbal în memoria unui fost profesor al colegiului, în cadrul unui campionat între clase. Aflat la cea de-a doua ediție, „Memorialului Victor Culea” a fost organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt. Câștigătorii competiției au fost premiați cu diplome, articole sportive și cupe.


„Memorialul Victor Culea” este un campionat de fotbal rezervat elevilor de gimnaziu și de liceu de la Colegiul Național Ion Minulescu. Sute de elevi și-au arătat calitățile fotbalistice în cele 72 de meciuri disputate pe terenul sintetic al școlii.
Participanții la această competiție sunt onorați că pot să-i aducă un omagiu profesorului de educație fizică și sport Victor Culea.
La gimnaziu, câștigători au fost elevii clasei a VII-a C. La liceu, clasa a XI-a C a reușit pentru a doua oară consecutiv să câștige acest campionat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

OLTTV LIVE

Fără „Masă caldă” în Olt

50 de școli cu peste 20 de mii de elevi au fost incluse anul trecut în proiectul „Masa caldă”. Însă programul a funcționat doar în câteva dintre ele. Cu toate acestea, ministerul Educației îl consideră un succes și a dublat numărul școlilor unde va fi implementat. Guvernul a aprobat, miercuri, lista celor 50 de unităţi de învăţământ preuniversitar de stat în care se aplică, în anul şcolar 2017-2018. Pe aceasta nu se află nicio școală din județul Olt.
07 Dec 2017