Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Memorialul Victor Culea”, la final
13.10.2017
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 501

Adolescenții de la „Ion Minulescu” au jucat fotbal în memoria unui fost profesor al colegiului, în cadrul unui campionat între clase. Aflat la cea de-a doua ediție, „Memorialului Victor Culea” a fost organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Olt. Câștigătorii competiției au fost premiați cu diplome, articole sportive și cupe.


„Memorialul Victor Culea” este un campionat de fotbal rezervat elevilor de gimnaziu și de liceu de la Colegiul Național Ion Minulescu. Sute de elevi și-au arătat calitățile fotbalistice în cele 72 de meciuri disputate pe terenul sintetic al școlii.
Participanții la această competiție sunt onorați că pot să-i aducă un omagiu profesorului de educație fizică și sport Victor Culea.
La gimnaziu, câștigători au fost elevii clasei a VII-a C. La liceu, clasa a XI-a C a reușit pentru a doua oară consecutiv să câștige acest campionat.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018